Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Agua Hotels Vila Branca

Lagos, Portugal

 

agua-hotels-vila-branca
Favoriet 
 

v.a. 57

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Agua Hotels Vila Branca in Lagos

Voor een zonnige vakantie aan de Algarve zit u bij Agua Hotels Vila Branca goed. Ontspan in één van de zwembaden terwijl de kleintjes zich vermaken in het kinderbad en geniet eindeloos van de zon relaxend op de ligbedjes. Voor een drankje of een snack kunt u terecht bij de bar en 's avonds worden de lekkerste Italiaanse gerechten voor u geserveerd in het restaurant. De pizza's zijn een ware specialiteit! De kamers en appartementen van Vila Branca zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De gasten waarderen de fijne faciliteiten van het complex en het vriendelijke personeel.

Voor een zonnige vakantie aan de Algarve zit u bij Agua Hotels Vila Branca goed. Ontspan in één van de zwembaden terwijl de kleintjes zich vermaken in het kinderbad en geniet eindeloos van de zon relaxend op de ligbedjes. Voor een drankje of een snack kunt u terecht bij de bar en 's avonds worden de lekkerste Italiaanse gerechten voor u geserveerd in het restaurant. De pizza's zijn een ware specialiteit!

De kamers en appartementen van Vila Branca zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De gasten waarderen de fijne faciliteiten van het complex en het vriendelijke personeel.

Agua Hotels Vila Branca ligt in het zuiden van de Algarve bij de stad Lagos. Aan de ene kant vindt u het strand van Porto Mos op zo'n 15 minuten wandelen en aan de andere kant het centrum van Lagos op dezelfde afstand. Het centrum biedt veel gezelligheid en tal van winkels, restaurants en bars, maar ook voor cultuurliefhebbers heeft Lagos genoeg te bieden. Een uitkomst is de gratis shuttle service van Vila Branca naar het strand en het centrum.

- Strand: ca. 1 km
- Restaurants, bars en winkels: ca. 250 m
- Supermarkt: ca. 100 m
- Centrum Lagos: ca. 1 km
- Bushalte: ca. 100 m

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Faro: ca. 89 km

Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen. U kunt een transfer of huurauto reserveren.

- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- De shuttle services zijn seizoensgebonden en worden alleen aangeboden van midden Juni tot midden September.

De kamers van Agua Hotels Vila Branca beschikken minimaal over:
- Telefoon
- TV
- Gratis wifi
- Airconditioning
- Verwarming
- Kluisje
- Badkamer met douche of bad en toilet

De appartementen van Agua Hotels Vila Branca beschikken minimaal over:
- Woonkamer
- Eethoek
- Telefoon
- TV
- Gratis wifi
- Airconditioning
- Verwarming
- Kluisje
- Keuken met toebehoren
- Badkamer met douche of bad en toilet

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro