Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Fontaine

Esmoriz, Portugal

 

la-fontainela-fontainela-fontainela-fontainela-fontaine
Favoriet 
 

v.a. 633

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

La Fontaine in Esmoriz

8-daagse Zonvakantie naar Aveiro bij La Fontaine

Voor een zonovergoten strandvakantie ben je bij hotel La Fontaine op de juiste plek. Aangekomen bij het hotel wordt je vriendelijk geholpen door een van de medewerkers. De kamers zijn misschien wat basic ingericht, maar aan de faciliteiten ontbreekt niets. Als je zin hebt om even lekker te ontspannen zoek je een fijn plekje bij het zwembad. De wellness bezoeken is ook een hele goede optie. Vergeet tijdens het relaxen geen heerlijke cocktail te halen bij bar Acrópole. Als je zin hebt in meer actie is het leuk om een dagje Porto te plannen. Op zo'n 25 kilometer van het hotel vind je deze geweldige stad. De hele dag struinen door de stad en lekker dineren bij een van de leuke restaurantjes. Als dit niet als vakantie voelt…
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Sauna
  • Stoombad,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 26-06-2024 voor een 8-daagse vakantie 633,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro