Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Real Marina Residence

Olhão, Portugal

 

appartementen-real-marina-residence
Favoriet 
 

v.a. 401

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Real Marina Residence in Olhao

Real Marina Residence biedt u moderne en zeer ruime appartementen in het gezellige Olhao, een vissersdorp met prima restaurants, terrasjes en witgeverfde huisjes. De appartementen liggen verspreid over 4 gebouwen waar u op de dakterrassen toegang heeft tot een gezamelijk zwembad met zonneterras en ligstoelen. Onderin de gebouwen zijn een twee restaurants en een cafetaria gevestigd, zodat u niet ver hoeft te lopen als u geen zin heeft om te koken. Hier viert u in alle comfort vakantie, de appartementen zijn met zorg ingericht en beschikken over ruime keukens en airconditioning. Tegen betaling kunt u in het naastgelegen Hotel Real Marina gebruik maken van de Spa met o.a. binnenbad en sauna.

Real Marina Residence biedt u moderne en zeer ruime appartementen in het gezellige Olhao, een vissersdorp met prima restaurants, terrasjes en witgeverfde huisjes.
De appartementen liggen verspreid over 4 gebouwen waar u op de dakterrassen toegang heeft tot een gezamelijk zwembad met zonneterras en ligstoelen. Onderin de gebouwen zijn een twee restaurants en een cafetaria gevestigd, zodat u niet ver hoeft te lopen als u geen zin heeft om te koken.

Hier viert u in alle comfort vakantie, de appartementen zijn met zorg ingericht en beschikken over ruime keukens en airconditioning.

Tegen betaling kunt u in het naastgelegen Hotel Real Marina gebruik maken van de Spa met o.a. binnenbad en sauna.

Real Marina Residence ligt in het vissersdorpje Olhao, bij het Ria Formosa Natural Park.
Tevens vindt u er een kleine jachthaven en de voor de Algarve zo typische witgeverfde huizen met kleurrijke kozijnen.
Vanuit Olhao vertrekken er boottochten naar de eilanden en hun fraaie stranden (Olhao zelf heeft geen strand, alleen een wandelpromenade). Voor ca. 2,50 enkele reis boekt u al een ferrytocht en voor ca. € 20 een eilanden excursie-boottocht.

- Centrum: ca. 800 m
- Wandelpromenade: ca. 50 m
- Vertrekpunt boten: ca. 100 m
- Supermarkt: ca. 750 m

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Faro: ca. 15 km
- Bij onze vliegreizen is geen transfer inbegrepen. U voegt deze eenvoudig aan uw boeking toe in de vervolgstappen van het boekingsproces.

Huisdieren tot 15 kg toegestaan, mits vooraf aangevraagd. U betaald € 25 per dier per dag en hiervoor ontvangt u een bedje, puppy pads, kattenbak en eet- en drinkbakjes in het appartement. Maximaal 2 huisdieren toegestaan. Vaccinatiedocumenten / dierenpaspoort verplicht te tonen.

De appartementen zijn allen zeer ruim en modern ingericht en beschikken over:
- Tv
- Airconditioning
- Keuken met 4 kookplaten, koelkast, oven/magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat (percolator), broodrooster en waterkoker
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Kluisje
- Balkon

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro