Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Eurotel Altura

Altura, Portugal

 

hotel-eurotel-altura
Favoriet 
 

v.a. 78

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Eurotel Altura in Altura

Met een spectaculaire locatie direct aan zee en met uitzicht op het Altura-strand vanuit alle kamers en suites, is het Eurotel Altura het perfecte hotel voor gezinnen en stellen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie aan de Algarve. Met een wellnesscentrum, buitenzwembaden en hydrotherapiezwembaden, tennisbaan, bars, lounges en leeszaal, restaurants, kinderclub en directe toegang tot het Altura-strand en de strandbar is dit hotel een geweldige keuze. Een hotel en strandresort in de Algarve, omgeven door natuur, erfgoed en enkele van de beste golfbanen van Europa. Perfect voor iedereen die houdt van het buitenleven en avontuur, het strand, water- en watersporten, het proeven van de beste keuken van de Algarve en dicht bij de historische centra van Tavira, Castro Marim, Cacela Velha, Vila Real de Santo António en zelfs Spanje.

Met een spectaculaire locatie direct aan zee en met uitzicht op het Altura-strand vanuit alle kamers en suites, is het Eurotel Altura het perfecte hotel voor gezinnen en stellen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie aan de Algarve.

Met een wellnesscentrum, buitenzwembaden en hydrotherapiezwembaden, tennisbaan, bars, lounges en leeszaal, restaurants, kinderclub en directe toegang tot het Altura-strand en de strandbar is dit hotel een geweldige keuze.

Een hotel en strandresort in de Algarve, omgeven door natuur, erfgoed en enkele van de beste golfbanen van Europa. Perfect voor iedereen die houdt van het buitenleven en avontuur, het strand, water- en watersporten, het proeven van de beste keuken van de Algarve en dicht bij de historische centra van Tavira, Castro Marim, Cacela Velha, Vila Real de Santo António en zelfs Spanje.

Het Eurotel Altura ligt in de oostelijke Algarve op een toplocatie aan het strand, dicht bij Monte Gordo, Praia Verde, het historische centrum van Castro Marim, Vila Real de Santo António en de stad Tavira.
Een discotheek bevindt zich in de buurt van het hotel. Een bushalte (ca. 1 km) zorgt voor mobiliteit op vakantie.

- Zeestrand Praia Da Alagoa: ca. 100 m
- Dichtstbijzijnde bars en restaurants: ca. 150 m
- Centrum Altura: ca. 500 m
- Centrum Tavira: ca. 15 km
- Vila Real: ca. 12 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Faro: ca. 45 km
Bij onze vliegreizen zijn de transfers van en naar de luchthaven niet standaard inbegrepen. Wij raden u aan een transfer of huurauto bij te boeken. Dit doet u eenvoudig in de vervolgstappen van het boekingsproces

- Ontbijt in buffetvorm
- Huisdieren niet toegestaan

De hotelkamers van Eurotel Altura is uitgerust met:
- Telefoon
- Tv
- Kluisje (tegen betaling)
- Wifi
- Minibar (mogelijk tegen betaling)
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Balkon met zeezicht

Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro