Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel The Cliff Bay

Funchal, Portugal

 

hotel-the-cliff-bayhotel-the-cliff-bayhotel-the-cliff-bayhotel-the-cliff-bayhotel-the-cliff-bay
Favoriet 
 

v.a. 907

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel The Cliff Bay in Funchal

Hotel The Cliff Bay is een juweeltje gelegen direct aan zee en niet al te ver van het historische centrum van Funchal. Vanaf het hotel geniet je van prachtige uitzichten over de zee en Funchal.

Afkoelen in het heerlijke zoutwaterzwembad, lekker bubbelen in de jacuzzi of een verfrissende duik in de zee. Er zijn genoeg mogelijkheden voor een dag vol waterpret. Voor ontspanning kun je terecht bij het wellnesscenter en voor een actieve middag kun je een balletje slaan op de tennisbaan of lekker stoom afblazen in de fitnessruimte.

Voor de echte culinaire belevenis zit je hier zeker goed. Het Il Gallo d'Oro restaurant heeft 2 michelin sterren en serveert gerechten uit de Mediterraanse en Iberische keuken. Chef Benoît Sinthon zorgt ervoor dat je  hier verse gerechten geserveerd krijgt van hoge kwaliteit. Drink een verse cocktail bij een van de bars of bestel roomservice vanuit je kamer. Waar je ook voor kiest, je zult gegarandeerd verstelt staat van de goede service van Hotel The Cliff Bay.


Top vakantiehuizen in Portugal

Appartementen Cerro Mar Atlantico

Cerro Mar Atlantico is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad en de zee. Een fijne accommodatie waar jaarlijks vele gasten terugkeren. De uitstekende service en gastvrije sfeer worden gecombineerd met de nabijheid van het centru..

Albufeira

Appartementen Colina Village

Appartementencomplex Colina Village heeft een mediterraanse stijl en is gelegen in een lommerrijke en kronkelige straat op 2 kilometer van het strand van Carvoeiro. Geschikt voor jong en oud! Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, een mooie t..

Carvoeiro