Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Prachtige 6 persoons voetbalbungalow op Vakantiepark Mölke

Zuna, Nederland

 

prachtige-6-persoons-voetbalbungalow-op-vakantiepark-molkeprachtige-6-persoons-voetbalbungalow-op-vakantiepark-molkeprachtige-6-persoons-voetbalbungalow-op-vakantiepark-molkeprachtige-6-persoons-voetbalbungalow-op-vakantiepark-molkeprachtige-6-persoons-voetbalbungalow-op-vakantiepark-molke
Favoriet 
     

    v.a. 191

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Prachtige 6 persoons voetbalbungalow op Vakantiepark Mölke in Zuna

    Voetballiefhebbers, opgelet! Deze zespersoons voetbalbungalow is geheel ingericht als voetbalstadion. Vrees niet, voor de "scheidsrechters en de VAR" is er ook een hele luxe slaapkamer. Dit leuke vakantiehuis staat op Vakantiepark Mölke, een superleuk vakantiepark om met de familie een weekendje of een week te vertoeven. Vakantiepark Mölke ligt op de grens van Salland en Twente, een uniek stukje Nederland wat het ontdekken zeker waard is. U zult verrast staan van de Salandse heuvelrug, met als hoogste punt de Holterberg bij Nijverdal, hier komen de laatste korhoenders van Nederland nog in het wild voor. Er zijn bijzondere musea in de omgeving, maar vergeet ook de pretparken niet!

    Dit "voetbalstadion" heeft een woonkamer/spelershome met een eethoek en een zithoek voorzien van LCD met CAI. De keuken is compleet ingericht met een vaatwasser, waterkoker, combimagnetron, koelkast, Nespresso koffiezetapparaat en een vier-pits gasfornuis. De ouderslaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed. Verder zijn er twee gethematiseerde slaapkamers met een stapelbed. In de badkamer vindt u een toilet, douche en een wastafel. Het terras is voorzien van tuinmeubilair. U kunt uw auto naast het vakantiehuis parkeren.
    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn