Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Happy in the meadow tent with private sanitary facilities | 2 pers.

Zuna, Nederland

 

happy-in-the-meadow-tent-with-private-sanitary-facilities-2-pershappy-in-the-meadow-tent-with-private-sanitary-facilities-2-pershappy-in-the-meadow-tent-with-private-sanitary-facilities-2-pershappy-in-the-meadow-tent-with-private-sanitary-facilities-2-pershappy-in-the-meadow-tent-with-private-sanitary-facilities-2-pers
Favoriet 
     

    v.a. 361

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Happy in the meadow tent with private sanitary facilities | 2 pers. in Zuna

    Voor een lange vakantie of een weekend of midweek er even heerlijk uit zijn dan is dit mooie park aan het kabbelende riviertje De Regge een uitstekende bestemming. Het park ligt op de grens van de streek Salland en Twente, met uitgestrekte bossen en heidevelden voor fijne wandelingen en fietstochten door het gastvrije land. Het park is ook het vertrekpunt voor vele uitstapjes. Een dagje erop uit met de kinderen is geen enkel probleem, want dichtbij liggen diverse attractieparken zoals Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Koningin Julianatoren en De Waarbeek.

    De accommodaties van Vakantiepark Mölke bieden u alle ruimte en comfort die u wenst. Comfortabele bedden, een ruime zithoek, een nette badkamer en nog veel meer. U wordt overladen met comfort. U kunt er kiezen voor mobile homes, chalets of Reggehooibergen met privésauna van 2 tot 8 personen.

    Bovendien is er op dit kleinschalige vakantiepark van alles gedaan om de vakantievreugde te vergroten. In elke vakantieperiode is er een animatieteam om jong en oud te vermaken met het dagelijkse meeleeftheater, de wekelijkse familie bingo, sport en spel, en nog veel meer. En we mogen zeker niet vergeten: het onlangs gerenoveerde zwembad met leuke waterspuitpunten.
    In de maanden mei, juni en vanaf begin tot half september is er animatie voor de allerkleinsten op het park.

    Glamping in de natuur

    Kom overnachten in onze Happy in the meadow tenten op een rustig plekje in het park! Deze schattige en vrolijke tenten zijn volledig ingericht en bieden je alle comfort van een vakantie midden in de natuur. Vanuit je tent stap je met je voeten het gras van de Twentse weilanden in, waar je 's avonds kunt genieten van de frisse lucht en prachtig sterrenkijken! Deze tenten zijn de ideale slaapplek als je graag buiten bent, maar toch wilt slapen in een heerlijk opgemaakt bed en wilt genieten van je eigen badkamer. Deze happy tenten hebben privé sanitair, die je helemaal voor jezelf hebt!

    Ontspan
    Deze vrolijke tenten staan aan de rand van ons vakantiepark, op een mooie rustige plek. De tenten staan paarsgewijs op een mooi veld en hebben voldoende buitenruimte om u voldoende privacy te bieden. Kom je met twee groepen? Huur dan beide tenten en slaap samen op het veld!

    Volledig ingerichte tenten
    Deze vrolijke tentjes zijn van oorsprong de welbekende bell tenten. Misschien heb je er al eens in geslapen. Wij hebben deze tenten opnieuw uitgevonden en van alle luxe voorzien. Ze zijn uitgerust met comfortabele bedden, bijzettafel met comfortabele stoelen, mooie verlichting en een mooi buitenplekje met uitzicht op de haven. Er is ook een koelkast en een gasfornuis in de tent. Buiten kun je chillen met het uitzicht. Haal een smakelijk menu in ons restaurant, of eet op het terras.

    Langzaam leven aan de Regge
    Uw verblijf is meer dan alleen uw tent. Verken zelf de Regge met een fluisterboot, kano of sup. Of verken Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug met een Groene Buggy. Wij vinden dat het verkennen van onze onontdekte omgeving onderdeel is van de perfecte vakantie in Zuna en daarom geven we je ook een gratis wandelrouteboekje mee om de omgeving zelf te ontdekken. En dat doe je in je eigen tempo, vanuit je happy in de weidetent. Bij ons tikt de klok langzamer, doen we het rustig aan en genieten we van elkaar. Kijk jij altijd uit naar het weekend? Wij bieden precies dat weekendgevoel. Hier is het altijd zondag!
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna