Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie (2x Reggehooiberg, met grote achtertuin) I 10 personen

Zuna, Nederland

 

groepsaccommodatie-2x-reggehooiberg-met-grote-achtertuin-i-10-personengroepsaccommodatie-2x-reggehooiberg-met-grote-achtertuin-i-10-personengroepsaccommodatie-2x-reggehooiberg-met-grote-achtertuin-i-10-personengroepsaccommodatie-2x-reggehooiberg-met-grote-achtertuin-i-10-personengroepsaccommodatie-2x-reggehooiberg-met-grote-achtertuin-i-10-personen
Favoriet 
 

v.a. 674

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie (2x Reggehooiberg, met grote achtertuin) I 10 personen in Zuna

2 luxe huizen met hottubs, sauna's en een grote achtertuin

Onze twee knusse Reggehooibergen bieden een fijne slaapplek voor maximaal 10 gasten. Beide huisjes zijn ingericht voor 5 personen en zijn zeer kindvriendelijk! De gedeelde achtertuin biedt voldoende ruimte voor een gezellige BBQ en er zijn 2 hottubs aanwezig waar jullie heerlijk in tot rust kunnen komen.

  • Komen jullie met twee gezinnen? De accommodaties liggen naast een speeltuin. Daarnaast biedt het vakantiepark nog vele kindvriendelijke voorzieningen aan zoals: een grote binnenspeeltuin, vele buitenspeeltuinen, een overdekt zwembad, sportveld, bowlingbaan, fluisterbootjes, kano's en meer.
  • Natuurliefhebbers - De Reggehooibergen liggen op een rustig gedeelte op het park. Toch sta je binnen een paar minuten langs ons riviertje de Regge. Hier wandel je zo het natuurgebied in. Mölke ligt middenin Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en aan de Regge. De Holterberg ligt op 10-15 minuten fietsen. 
  • Eten & drinken - Wil je gebruik maken van een barbecue of onze zalen om gezamenlijk te eten en te drinken? Informeer bij ons naar de mogelijkheden. 

Handig om te weten: 

  • Deze groepsaccommodatie bestaat uit Reggehooibergen met huisnummer 1a en 1b op ons park

  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 17-05-2024 voor een 4-daagse vakantie 1.029,-   Boek
Aankomst op 31-05-2024 voor een 4-daagse vakantie 946,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn