Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Goirle

Goirle, Nederland

 

vakantiehuis-goirlevakantiehuis-goirlevakantiehuis-goirlevakantiehuis-goirlevakantiehuis-goirle
Favoriet 
 

v.a. 914

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Goirle in Goirle

Een vakantiehuis in een bosrijke omgeving met vele mogelijkheden voor jong en oud op eigen terrein. Zoals een grote speeltuin, rijden en verzorgen van de paarden, diverse activiteiten en horeca.

Carolien en haar man Huub staan vol enthousiasme aan het roer van deze levendige camping. Zij nodigen je van harte uit om eens te komen logeren. Kom genieten van de prachtige Brabantse natuur, ontspannen op het terras of op ga op onderzoek uit tussen de pony's en in de dierenweide. Je wordt hier echt ondergedompeld in het boerenleven. Ontsnappen aan de dagelijkse drukte en genieten van al het moois dat de boerderij en de omgeving te bieden heeft. Het is een veilige omgeving voor kinderen om te spelen en te ontdekken, maar ook voor volwassenen is er  genoeg te bieden.

Een vakantiehuis in Noord-Brabant voor met grote speeltuin 

Genieten van de mooie natuur en de gezelligheid van de camping, maar dan met meer luxe. Dit gezellige vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Uiteraard is het vakantiehuis geschikt als accommodatie voor een groep of familie. Nu is het vooral heel prettig als luxe vakantiewoning voor een kleiner gezelschap.  Het huis is voorzien van een volledig ingerichte open keuken met eettafel en zithoek met televisie. Er zijn drie aparte slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet en een ingerichte buitenruimte. Er is genoeg ruimte om lekker buiten in het zonnetje te zitten. Ook binnen is voldoende plaats om te genieten. Je hebt in dit huis heerlijke privacy en je kunt toch de gezelligheid van de camping opzoeken. Voor een hapje en drankje op het terras, of het spelen in de speeltuin bijvoorbeeld. De camping is gesloten van eind oktober tot begin maart (enkel de huizen worden verhuurd). Gedurende deze periode is de horecagelegenheid gesloten en zijn er geen paardrijlessen. Wel kun je in de weekenden een wandelpony huren. Ontbijt, lunch en diner kan in de weekenden bij het vakantiehuis worden bezorgd.

Samen knuffelen met de boerderijdieren

Naast de prachtige omgeving is er op de camping ook al genoeg te doen en ontdekken. Wekelijks organiseren wij super leuke activiteiten voor de kids. SuperHuub neemt ze mee voor een ritje in de Breese tram of ze gaan samen op zoek naar schatten in het bos. SuperHuub laat ook graag met trots de dierenweide zien. Help mee met de dieren verzorgen en kijk je ogen uit bij de 'knuffelkippen', ezels, alpaca's, varkens en nog veel meer. Ook voor paardenliefhebbers is er genoeg te doen! Paardenjuf Carolien geeft dagelijks paardrijles en organiseert activiteiten met de paarden, zoals de ponyspelen of buitenritten. Leren een paard te verzorgen, meehelpen in de stal... je zult je niet snel vervelen hier! Voor groepen is er ook meer dan genoeg te ontdekken: van toffe spellen tot avontuurlijke activiteiten. Denk hierbij aan lasergamen in de natuur, klimmen in het bos, XL-games spelen óf de enige echte 'Escape' uitvoeren! Ook qua activiteiten is er voor iedereen wat te doen. Ook voor wat rustigere activiteiten kun je bij ons terecht, zoals voor een muziekquiz of het 'Wie is de Mol' spel. We denken graag met je mee over hoe we het weekend van jouw groep, familie of gezin helemaal compleet kunnen maken.
.Natuurgebied 'Gorp en Rovert' ligt op steenworp afstand en ook 'De Regte Heide' is te bezoeken voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Bezoek het nabijgelegen Landgoed Nieuwkerk met haar prachtige klooster. Daarnaast is jouw verblijf perfect te combineren met een bezoek aan De Efteling of Safaripark de Beekse Bergen.
 
Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 922,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 922,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 922,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn