Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe Villa 10

Wolphaartsdijk, Nederland

 

luxe-villa-10luxe-villa-10luxe-villa-10luxe-villa-10luxe-villa-10
Favoriet 
     

    v.a. 553

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Luxe Villa 10 in Wolphaartsdijk

    Jouw bestemming Het is prima vertoeven in deze vrijstaande vakantiewoning voor tien personen. Geniet 's morgens van een kopje koffie uit je eigen koffiecorner en schenk 's avonds een verfrissend wijntje in uit de wijnklimaatkoelkast. Relax op de comfortabele bank in de ruime woonkamer, op het zonnige terras in de tuin of in de gezellige erker. Even douchen, lekker lang in bad of toch liever in de sauna? In deze luxe villa kan het allemaal. De uitrusting De villa heeft een leefoppervlak van 153m². De indeling is als volgt: • Beneden is een ruime woonkamer, open keuken, slaapkamer met ensuite badkamer met inloopdouche en toilet. • De woonkamer heeft een zithoek met een hoekbank, televisie en eettafel met stoelen. Extra leuk: Er is ook een erker waar je kunt loungen. • De keuken is voorzien van alle gemak, zoals een wijnklimaatkoelkast, combimagnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser. Voor de koffieliefhebbers is een koffiecorner met koffiezetapparaat. • Boven zijn vier slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en traditionele sauna, een badkamer met ligbad en een apart toilet. • In alle slaapkamers staan luxe eenpersoonsboxspringbedden. Eenpersoonsdekbedden en kussens zijn aanwezig. • Via de dubbele openslaande tuindeuren kom je buiten op het terras. Hier staat een tafel met stoelen. Een parasol is aanwezig. • Er is gratis wifi. Indeling Hoe zit het met de verdeling van bedden? Bekijk de plattegrond voor een gedetailleerde indeling van de woning om te zien wie straks waar slaapt.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn