Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark De Rijp - Luxe 4 persoons chalet op prachtig vakantiepark in Noord-Holland.

West-Graftdijk, Nederland

 

luxe-4-persoons-chalet-op-prachtig-vakantiepark-in-noord-hollandluxe-4-persoons-chalet-op-prachtig-vakantiepark-in-noord-hollandluxe-4-persoons-chalet-op-prachtig-vakantiepark-in-noord-hollandluxe-4-persoons-chalet-op-prachtig-vakantiepark-in-noord-hollandluxe-4-persoons-chalet-op-prachtig-vakantiepark-in-noord-holland
Favoriet 
     

    v.a. 392

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vakantiepark De Rijp - Luxe 4 persoons chalet op prachtig vakantiepark in Noord-Holland. in West-Graftdijk

    Dit vrijstaande chalet voor vier personen is gelegen op vakantiepark De Rijp, een prachtig en kindvriendelijk vakantiepark, vlakbij de Zaanse Schans, Volendam en Alkmaar. Geniet van de rust en natuur! Uw kinderen zullen zich opper best vermaken bij de kinderboerderij, de speelfaciliteiten of één van de zwemmogelijkheden.

    Dit vrijstaande chalet is geschikt voor vier personen. Dit chalet heeft een gezellige woonkamer met zithoek en televisie, aangrenzend aan het eetgedeelte met eettafel vindt u de (volledig ingerichte) open keuken. De keuken beschikt over onder andere een filterkoffiezetapparaat en een vaatwasser. Uiteraard is er inventaris aanwezig om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. De badkamer is voorzien van douche en toilet. Er zijn twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Het terras, voorzien van tuinmeubilair en parasol, is een geweldige plaats om uw tijd door te brengen tijdens uw vakantie! U kunt uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Vaatwasser,Zwembad op park (open lucht),Zwembad op park (overdekt),Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden