Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Weert

Weert, Nederland

 

vakantieboerderij-weertvakantieboerderij-weertvakantieboerderij-weertvakantieboerderij-weertvakantieboerderij-weert
Favoriet 
 

v.a. 1.389

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4 sterren
  • Max. 18 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Weert in Weert

Een comfortabele en gezellige groepsaccommodatie voor groepen tot en met 18 personen. Ideaal voor familie, verenigingen, scholen, sport-, fiets- en wandelgroepen. gelegen aan een grensoverschrijdend natuurgebied met schitterende ...

Een comfortabele groepsaccommodatie voor groepen tot en met 18 personen. Ideaal voor familie, verenigingen, scholen, sport-, fiets- en wandelgroepen.

Een groepsaccommodatie in Limburg met groot overdekt terras 🏡

Je hebt de beschikking over een verblijfsruimte met houtkachel, tv, stereo, poolbiljart en tafelvoetbalspel. Op de begane grond is een compleet ingerichte keuken. De groepsaccommodatie heeft op de 1e etage 5 slaapkamers. Tevens is er boven een toilet aanwezig. Een lakenpakket is te huur. Beneden zijn gescheiden was- en douchegelegenheden. Catering is mogelijk. Groot overdekt terras met tuintafels en stoelen, barbecue, tafeltennistafel, voetbalveld met doelen, volleybalnet, bolderkar en glijbaan. Tevens is er een wasmachine en droger aanwezig.

Maak samen diverse fiets- en wandelroutes 🚴♀️

Gelegen aan grensoverschrijdend natuurgebied waar de Schotse hooglanders grazen, met diverse wandel- en fietsroutes. Naast de hoeve is een 18-holes golfbaan en een dierenfarm met kangoeroes. Op zo'n 5 km zijn 2 grote subtropische zwembaden. Overdekte speeltuin, kinderboerderij, manege, huifkarverhuur. Oud Hollandse spelen, beugelbaan. Tevens eigen zeskampspelen.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.939,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn