Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Boutique Hotel Beekhuizen

Velp, Nederland

 

boutique-hotel-beekhuizenboutique-hotel-beekhuizenboutique-hotel-beekhuizenboutique-hotel-beekhuizenboutique-hotel-beekhuizen
Favoriet 
 

v.a. 324

  • Beoordeeld met een 10
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Boutique Hotel Beekhuizen in Velp

4-daagse Autovakantie naar Gelderland bij Boutique Hotel Beekhuizen

In dit 4 sterrenhotel word je midden in de natuur wakker en dat in alle luxe. Het hotel is mooi en modern ingericht. Je begint je dag hier met een vers ontbijt in het ertegenover gelegen Bakhuis waar je ook de loungeruimte en bar vindt. Voor je erop uit gaat drink je nog een kopje koffie op het terras met uitzicht op een beek. Dan is het tijd om één van de vele routes, die voor het hotel beginnen, te lopen of te fietsen. Loop naar Kasteel Rosendael of klim de heuvel op naar het uitkijkpunt Posbank. Vanaf dit monumentale bankje heb je prachtig uitzicht over de heidevelden. Voordat je weer naar het hotel loopt, eet je wat bij één van de leuke restaurants in de buurt. Daarna zoek je je eigen Junior Suite op en geniet je nog heerlijk na vanaf je Franse balkon. Wat een rust!
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen