Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Swolgen

Swolgen, Nederland

 

groepsaccommodatie-swolgengroepsaccommodatie-swolgengroepsaccommodatie-swolgengroepsaccommodatie-swolgengroepsaccommodatie-swolgen
Favoriet 
 

v.a. 2.320

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 29 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Swolgen in Swolgen

Deze 28 persoons luxe accommodatie is gelegen aan een bosrijk natuurgebied om in te wandelen of te bekijken vanaf de rug van een paard. Ook voor de sportvisser talrijke mogelijkheden in het overloopgebied van de Maas.

Deze 28 persoons accommodatie is gevestigd in de zijvleugel van een Limburgse boerderij. Via een eigen weg wandel je zo het natuurgebied ”het Soar” in, met waterlopen en vennen. In deze omgeving, waar het overloopgebied van de Maas zich bevindt, zijn ook vele mogelijkheden voor de sportvisser. 

Een vakantiehuis in Limburg met veel speelvoorzieningen

De rustieke woonkamer met smart TV, radio/CD speler, DVD, eetgedeelte en een comfortabele zithoek. Op de begane grond bevinden zich 4 slaapkamers (box spring bedden) met elk een eigen badkamer. Ook voor gasten die niet zo goed ter been zijn, is het hier aangenaam vertoeven.  Op de eerste etage zijn eveneens 4 kamers met eigen sanitair. Er is een ruime keuken welke voldoet aan alle eisen van deze tijd. Het gedeeltelijk overdekte en omheinde terras met vuurkorf nodigt uit om ook bij regenachtig weer van het weidse uitzicht te genieten. Voor de kleintjes zijn er allerlei voorzieningen zoals kinderstoel en speeltuin met 2 trampolines, maar binnen is ook een speelkamer met voetbalspel, tafeltennistafel, diverse spellen en boeken.  Er zijn oud-Hollandsche spellen aanwezig zoals o.a. touwtrekken, zaklopen en ringwerpen, leuk voor de onderlinge competitie.  

Samen struinen door de natuurgebieden 

Swolgen ligt midden in het asperge en blauwe bessen gebied en leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten. Zo is er het rustieke dorp Arcen, met Hertog Jan brouwerij, Kasteeltuinen en thermaal bad. Natuurgebied Maasduinen te Well op het grensgebied Duitsland. Overloon met oorlogsmuseum en Zooparc. Voor de kinderen Toverland te Sevenum en Aardbeienland te Horst. In Melderslo komt het oude boerenleven weer boven bij museum de Locht. Ook voor sportieve recreatie is er veel te beleven, o.a. subtropisch zwemparadijs, golfbanen en sportvissen.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.320,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.320,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna