Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lodge 4M

Scharendijke, Nederland

 

lodge-4mlodge-4mlodge-4mlodge-4mlodge-4m
Favoriet 
     

    v.a. 282

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Lodge 4M in Scharendijke

    Deze vrijstaande, gelijkvloerse lodge is geschikt voor 4 personen. De woonkamer heeft een zithoek met tv en een open hoog-laag keuken. Deze is onder andere voorzien van een combimagnetron, thermostaatkraan, vaatwasser en koffiecupapparaat. Er zijn 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. 1 slaapkamer beschikt over 2 hoog-laag bedden en er is ruimte voor een campingbedje. De badkamer beschikt over een inloopdouche met douchestoel, beugels bij het toilet en een wastafel geschikt voor rolstoelgebruikers. Buiten vind je een terras met tuinmeubilair en loungeset om gezellig samen van het weer te genieten. Op warme dagen geniet je van airconditioning in de lodge. Parkeren kan op de centrale parkeerplaats en het gebruik van wifi is gratis. Handig om te weten: De televisie beschikt over streamfuncties. Dit maakt het mogelijk om apps van je telefoon of tablet direct op het scherm van de televisie te bekijken. Je maakt hierbij gebruik van je eigen accounts.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn