Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Holidayhome - Noordweg 4a| Oostkapelle

Oostkapelle, Nederland

 

holidayhome-noordweg-4a-oostkapelleholidayhome-noordweg-4a-oostkapelleholidayhome-noordweg-4a-oostkapelleholidayhome-noordweg-4a-oostkapelleholidayhome-noordweg-4a-oostkapelle
Favoriet 
     

    v.a. 704

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Holidayhome - Noordweg 4a| Oostkapelle in Oostkapelle

    Met uitzicht op de prachtige eeuwenoude korenmolen d'Arke uit 1860, die 's avonds zelfs enkele uren verlicht is, beleeft u in dit vakantiehuis een sfeervol stukje Zeeland. De woning ligt direct aan de voet van de molen waar u kunt genieten van de ambachtelijke en duurzame lekkernijen die in deze molen worden gebakken.

    max. aantal personen: 2
    Aantal slaapkamers: 1
    Aantal badkamers: 1
    Oppervlakte: 40m2
    Via de voorzijde van de woning stapt u direct de woonkamer in en treft u een gezellige zithoek bij de televisie. Het raam, voorzien van sfeervol glas-in-lood, biedt uitzicht op de tuin en de straat aan de voorzijde. De keuken is van alle gemakken voorzien, met behulp van de BORA inductiekookplaat, combimagnetron, oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak, broodrooster, waterkoker en Nespresso of filterkoffiezetapparaat kunt u in uw vakantiehuis op elk moment van de dag een heerlijke maaltijd bereiden. de dag. Via de deur naast de keuken kom je in de sfeervolle slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200cm) met twee enkele matrassen, nachtkastjes en verlichting. Het hoge raam geeft een bijzonder zicht op de molen. Aangrenzend vind je de badkamer die kan worden afgesloten met een schuifdeur. De badkamer is voorzien van een douchecabine met regendouche en aparte handdouche, badkamermeubel, föhn en 2 handdoekhouders. Het toilet bevindt zich buiten de badkamer.


    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen