Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

NH Hotel Veluwe Sparrenhorst

Nunspeet, Nederland

 

nh-hotel-veluwe-sparrenhorst
Favoriet 
 

v.a. 57

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

NH Hotel Veluwe Sparrenhorst in Nunspeet

In de bosrijke omgeving van de Veluwe ligt het sfeervolle 4-sterrenhotel NH Veluwe Sparrenhorst. De vele faciliteiten en de unieke locatie van het hotel dragen bij aan een ultiem vakantiegevoel. Op korte afstand liggen het Veluwemeer en de Hanzesteden Elburg en Harderwijk.

In de bosrijke omgeving van de Veluwe ligt het sfeervolle 4-sterrenhotel NH Veluwe Sparrenhorst. De vele faciliteiten en de unieke locatie van het hotel dragen bij aan een ultiem vakantiegevoel. Op korte afstand liggen het Veluwemeer en de Hanzesteden Elburg en Harderwijk.

Hotel NH Veluwe Sparrenhorst ligt aan de bosrand in het dorpje Nunspeet, waardoor u vanuit het hotel direct toegang heeft tot het bos. Op ca. 100 m vindt u de bushalte waarvandaan de bus naar Nunspeet vertrekt. Het treinstation ligt op ca. 1 km afstand. U wandelt in ca. 15 minuten naar het centrum van Nunspeet. In de directe omgeving liggen de diverse activiteiten en bezienswaardigheden.

Afstand vanaf Utrecht: ca. 70 km

Afstanden vanaf Hotel NH Veluwe Sparrenhorst:
- Centrum Nunspeet: ca. 1 km
- Veluwebos: ca. 2 km
- Zandenplas: ca. 2 km
- Natuurhistorisch Museum Veluws Diorama: ca. 2 km
- Walibi Holland: ca. 10 km
- Veluwemeer: ca. 10 km
- Dolfinarium: ca. 20 km

- U verblijft op basis van de door u gekozen verzorging

NH Veluwe Sparrenhorst beschikt over comfortabel ingerichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van:
- Tv
- Kluisje
- Gratis wifi
- Zitgedeelte
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg