Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalow 6p

Noordwijk, Nederland

 

bungalow-6pbungalow-6pbungalow-6pbungalow-6pbungalow-6p
Favoriet 
     

    v.a. 889

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Bungalow 6p in Noordwijk

    Bungalowparck Tulp en Zee in Noordwijk, met het centrum op 5 km afstand. Dat is recreëren op ons bungalowparck in een prachtige omgeving. Tussen de bollenvelden, met de duinen en het strand op een paar honderd meter afstand. In alle jaargetijden is het strandweer, of u nu in de lente, zomer, herfst of winter komt. Heerlijk zonnen tijdens warme zomerdagen of lekker uitwaaien tijdens een prachtige herfstdag. Het strand zal altijd het gevoel van vakantie oproepen. Daarnaast is het bungalowparck gelegen aan de rand van het 2e natuurgebied van Nederland. De bekende Noordwijkse boulevard is op 5 kilometer met de vele restaurants en cafés. Vanaf de boulevard loopt u ook zo de winkelstraat in van Noordwijk. Hier vindt u zowel grote winkelketens als kleine boetiekjes. In de omgeving van het bungalowparck ligt tevens een mountainbike parcours, voor de sportieve vakantiegast!

    Liefhebbers van fietsen, zwemmen, wandelen en zonnebaden hebben in Bungalowparck Tulp en Zee de ideale uitvalsbasis gevonden.

    Kortom een vakantie in Noordwijk begint bij Bungalowparck Tulp en Zee.

    Kenmerken Tulp en Zee
    * Bungalowpark aan zee
    * 62 vrijstaande bungalows
    * 2 privé parkeerplekken bij elke bungalow
    * Speeltuin
    * Loopafstand van het strand
    * Amsterdam en Den Haag op 35 minuten, Haarlem en Leiden op 20 minuten
    * Fietsverhuur
    * Broodjesservice
    * Wi-Fi
    * Gratis kaarten zwembad de Wasbeek bij verblijf



    Geniet van een vrijstaande bungalow. De bungalows zijn voorzien van onder andere een woonkamer, keuken, badkamer met ligbad en 3 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van boxspring bedden die zorgen voor een goede nachtrust. Een tuin, terras en veranda maken het plaatje compleet. Parkeren bij de bungalow? Ja dat kan, want elke bungalow heeft 2 eigen parkeerplekken.

    Per verblijf ontvangt u eenmalig toegangsbewijzen voor  het aantal personen waarmee u op ons park verblijft. De toegangsbewijzen zijn af te halen bij de receptie! De toegangsbewijzen zijn voor Zwembad de Wasbeek in Sassenheim op een kleine 20 minuten rijden van ons park.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet