Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Glampingtent Sunshine 2

Noord-Scharwoude, Nederland

 

glampingtent-sunshine-2
Favoriet 
     

    v.a. 287

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Glampingtent Sunshine 2 in Noord-Scharwoude

    Glampingtent Sunshine 2 biedt een unieke kampeerervaring met alle voorzieningen die je wenst tijdens je verblijf. De tent is gelijkvloers, geschikt voor 2 personen en is te betreden via enkele traptreden. In de woonruimte vind je een eethoek met televisie en een keuken met onder andere een koelkast met vriesvak, combimagnetron, inductiekookplaat en koffiezetapparaat. De glampingtent heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een moderne badkamer met douchecabine, toilet en wastafel. Buiten beschik je over een gemeubileerd en overdekt terras. Daarnaast kun je op het veld bij de Glampingtent gebruik maken van een gedeelde hottub.- In de Glampingtenten is geen verwarming aanwezig. Je kunt je auto parkeren in de buurt van de tent op een van de parkeerplaatsen en er is gratis wifi beschikbaar.
    • Waterkoker, Combimagnetron, Filter koffiezetapparaat, Koelvriescombinatie(s), Inductiekookplaat, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Douche(cabine), Toilet(ten) in badkamer(s), Tweepersoonsbed(den), Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Gedeelde hottub, Tuin, Tuinset, Parasol, Veranda, Gelijkvloers, Parkeergelegenheid nabij vakantieverblijf, Traptrede(n) naar accommodatie, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg