Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Nes-Akkrum

Nes-akkrum, Nederland

 

groepsaccommodatie-nes-akkrumgroepsaccommodatie-nes-akkrumgroepsaccommodatie-nes-akkrumgroepsaccommodatie-nes-akkrumgroepsaccommodatie-nes-akkrum
Favoriet 
 

v.a. 2.172

  • Beoordeeld met een 7
  • 4 sterren
  • Max. 30 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Nes-Akkrum in Nes-akkrum

Deze groepsaccommodatie ligt in hartje Friesland, direct aan het open vaarwater van de Peanster Ee. Deze is geschikt voor groepen van 14 tot 30 personen. Vooral families, vriendengroepen en kleinere verenigingen ...

Deze groepsaccommodatie ligt in hartje Friesland, direct aan het open vaarwater van de Peanster Ee. Geschikt voor groepen van 14-30 personen. Vooral families, vriendengroepen en kleinere verenigingen en schoolgroepen huren deze accommodatie. Ook bedrijven huren de accommodatie voor een vergadering of netwerkbijeenkomst. Er is tevens verhuur van zeilboten, electrische sloepen, sups en kajaks. De accommodatie is te huur op basis van zelfverzorging, maar aanvullend kun je voor maaltijdverzorging kiezen. Informeer bij de eigenaar.

Samen koken in de keuken van je vakantiehuis in Friesland

De accommodatie heeft een verblijfsruimte met tafels en banken er om heen. Daarnaast is er een aparte zithoek. De keuken is half open; afgescheiden door een kleine bar van de zitruimte. In de keuken vind je alles wat je nodig hebt. Gebruik van keukenlinnen, schoonmaakartikelen, toiletpapier en koffiefilters zit bij de huur in. Op de 4- en 6 persoons kamers staan stapelbedden. Alle bedden zijn voorzien van een beschermhoes om het matras en om het hoofdkussen. Onderhoeslaken, kussensloop en dekbed met tijk zijn te huur voor 19,50 per persoon. Maar je kunt ook zelf een slaapzak, onderlaken en kussensloop meenemen.
Het sanitair bestaat uit 4 douches en 7 toiletten.

Buiten is rondom de accommodatie een groot gras/speelveld met eigen aanlegsteiger. Tevens is er een terras met tuinmeubilair. Verder is er een apart sportveld op het terrein. 

Veel watersportmogelijkheden tijdens je weekendje weg

De accommodatie leent zich door de ligging voor watersportactiviteiten. Daarvoor heeft de verhuurder diverse schepen beschikbaar of zij regelen voor je een verzorgd vaararrangement. Zoek je wat in de directe omgeving dan zijn er voldoende opties binnen een straal van 10-25 km voor zowel kinderen als volwassenen. 

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.557,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn