Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Nagele

Nagele, Nederland

 

groepsaccommodatie-nagelegroepsaccommodatie-nagelegroepsaccommodatie-nagelegroepsaccommodatie-nagelegroepsaccommodatie-nagele
Favoriet 
 

v.a. 1.784

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 44 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Nagele in Nagele

Deze groepsaccommodatie is gelegen op het erf van de boerderij, met een ruime opzet en veel comfort. Het geheel is omgeven door een eigen tuin die verdeeld is in een rustige tuin met terras en een volleybalveld/ ...

Deze groepsaccommodatie is gelegen op het erf van de boerderij. Het geheel is omgeven door een eigen tuin die verdeeld is in een rustige tuin met terras en een volleybalveld/ speelveld. Veel privacy! Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein. Het verblijf is geschikt voor maximaal 44 personen. Het gehele gebouw is rookvrij, met buiten gelegenheid om (beschut) te roken. De groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor het houden van familie- en vriendenweekenden, verenigingsweek/weekend, werkweken en/of zomerkampen.

Een vakantiehuis in Flevoland met een rustige tuin

De grote verblijfsruimte bestaat uit een eet- en zitgedeelte. De keuken is professioneel ingericht. Indeling van de slaapkamers: 4 tweepersoons kamers met enkele bedden en elk een eigen badkamer, 5 vierpersoons kamers met enkele bedden en 2 achtpersoons kamers met stapelbedden. Er zijn ook nog twee sanitairruimtes in de groepsaccommodatie, voor dames en heren. Ze zijn elk voorzien van 2 douches en 2 toiletten. In beide ruimtes is een invalidentoilet en -douche aanwezig. Ook is er een babyruimte. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige kunststof. Aan de voorkant is een rustige tuin, met terras en tuinmeubilair en een plek om te barbecuën. Aan de achterkant is een volleybalveld en ruimte om andere buitenspellen te doen. Het gehele gebouw is drempelloos en dus rolstoelvriendelijk. Alle deuren zijn extra breed en de tuin en het terras is goed toegankelijk. Daarnaast zijn er diverse gezelschapsspellen voor binnen en buiten.

Geniet van rust, ruimte en natuur

Deze groepsaccommodatie ligt op loopafstand van het Schokkerbos. Je kunt hier genieten van rust, ruimte en natuur. Deze groepsaccommodatie ligt direct aan het wandelpad richting het oude eiland Schokland. Ook is er de Gesteentetuin. Hier vind je, naast een bezoekerscentrum van Flevo-landschap, een verzameling stenen uit Scandinavische landen die in de ijstijd naar ons land zijn gekomen. Kinderen kunnen er gaan schatgraven. Het IJsselmeer en het Ketelmeer liggen vlakbij, alsmede de plaatsen Emmeloord, Urk en Kampen. Een bezoek aan de Bataviawerf/Bataviastad en het Aviodrome in Lelystad zijn ook zeer de moeite waard.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.989,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn