Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Restyled 6 pers. met infrarood cabine

Medemblik, Nederland

 

restyled-6-pers-met-infrarood-cabine
Favoriet 
     

    v.a. 519

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Restyled 6 pers. met infrarood cabine in Medemblik

    Kom helemaal tot rust in deze bungalow in je eigen infrarood sauna! De Restyled 6 Personen met infrarood cabine is een vrijstaande bungalow voor 6 personen. Je komt binnen via de entree waar je een toilet, toegang tot de infrarood sauna en de trap naar boven vindt. In de knusse woonkamer met zithoek en televisie heb je uitzicht over de tuin en het water. De open keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat en een filter koffiezetapparaat. Ook is er een wasmachine aanwezig. Boven zijn 3 slaapkamers, elk met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en ligbad én een massage-ligstoel. In de bungalow is bovendien een 17 inch laptopkluis aanwezig. Verder heeft de vakantiewoning een grote tuin met tuinmeubelen en een eigen aanlegsteiger aan het water. Bij je bungalow kun je 1 auto parkeren en er is gratis WiFi.
    • Wasmachine, Waterkoker, Vaatwasser(s), Combimagnetron, Filter koffiezetapparaat, Koelvriescombinatie(s), Inductiekookplaat, Aparte toiletten, Ligbad, Infraroodsauna, Slaapkamer(s) boven, Boxspringbedden, Berging, Terras, Tuin, Tuinset, m² Oppervlakte, Met verdieping, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden