Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Resort Maastricht - Luxe 6 persoons vakantiehuis in Maastricht, Limburg.

Maastricht, Nederland

 

luxe-6-persoons-vakantiehuis-in-maastricht-limburgluxe-6-persoons-vakantiehuis-in-maastricht-limburgluxe-6-persoons-vakantiehuis-in-maastricht-limburgluxe-6-persoons-vakantiehuis-in-maastricht-limburgluxe-6-persoons-vakantiehuis-in-maastricht-limburg
Favoriet 
     

    v.a. 505

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Resort Maastricht - Luxe 6 persoons vakantiehuis in Maastricht, Limburg. in Maastricht

    Dit luxe zespersoons vrijstaande vakantiehuis is gelegen op het prachtige Resort Maastricht.Heeft u wel een beetje ontspanning verdient na een tijd van veel inspanning en hard werken? Neem uw intrek in dit fijne vakantiehuis. De moderne inrichting met eethoek en gezellige zithoek met TV in de woonkamer, privé parkeerplaats en ruimte om uw vakantiehuis maakt dat het u aan niets zal ontbreken tijdens uw verblijf. Ook vervelen is er op Resort Maastricht niet bij. Maak gebruik van de vele faciliteiten, sla een balletje op de golfbaan, ontdek het oude stadscentrum van Maastricht of kook de sterren van de hemel, wat wel heel gemakkelijk gaat met alle luxe keukenapparatuur in dit vakantiehuis.

    De royale woonkamer is voorzien van een ruime zithoek met flatscreen televisie. Daarnaast is er een eetgedeelte met eettafel.De luxe keuken is compleet uitgerust met onder andere een koelkast, magnetron, vaatwasmachine, elektrische waterkoker, oven, kookplaat, broodrooster en Nespresso. Er zijn drie slaapkamers, waarvan één op de begane grond, met elk twee éénpersoonsbedden (breedte 90-130 cm). Er zijn twee badkamers waarvan één op de begane grond met douche en wastafel en één met bad, toilet en wastafel op de bovenverdieping. Er is ook een separaat toilet.Ruim terras en terrasmeubels met uitzicht op de tuin. Privéparkeerplaats bij het vakantiehuis.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Zwembad op park (overdekt),Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn