Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Amrath Grand de l'Empereur

Maastricht, Nederland

 

amrath-grand-de-laposempereuramrath-grand-de-laposempereuramrath-grand-de-laposempereuramrath-grand-de-laposempereuramrath-grand-de-laposempereur
Favoriet 
 

v.a. 202

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Amrath Grand de l'Empereur in Maastricht

4-daagse Stedentrip naar Limburg bij Amrath Grand de l'Empereur

Het 4 sterren Amrath Grand Hotel de l'Empereur ligt aan de rand van het centrum én tegenover het centraal station van Maastricht. Het is ontspannen wakker worden in je klassieke en netjes ingerichte kamer. Het is gevestigd in een Rijksmonument en je vind door het hele hotel Jugendstil elementen. 's Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijt. De perfecte start om de stad te ontdekken. Voor het diner kun je naar één van de gezellige restaurantjes rondom het hotel. Of wandel in 15 minuten naar het Vrijthof voor Maastrichtse gezelligheid. In de zomer vind je hier vele activiteiten, zoals de concerten van André Rieu. Maar je kunt er ook gewoon een lekker drankje drinken op het terras. Liever winkelen? Rond het Vrijthof zijn diverse winkelstraten waar je je uit kunt leven.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Roomservice
  • Tuin,

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet