Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Eigen Wijze - Kapschuur, Gezellige groepscombinatie voor 55 tot 60 personen

Lemmer, Nederland

 

kapschuur-gezellige-groepscombinatie-voor-55-tot-60-personenkapschuur-gezellige-groepscombinatie-voor-55-tot-60-personenkapschuur-gezellige-groepscombinatie-voor-55-tot-60-personenkapschuur-gezellige-groepscombinatie-voor-55-tot-60-personenkapschuur-gezellige-groepscombinatie-voor-55-tot-60-personen
Favoriet 
     

    v.a. 4.270

    • Max. 60 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vakantiepark Eigen Wijze - Kapschuur, Gezellige groepscombinatie voor 55 tot 60 personen in Lemmer

    Deze prachtige groepsaccommodatie bestaat uit 10 knusse vakantiehuisjes rondom een vijver en een groepsverblijf en is gelegen op een parkje in Bant, nabij Lemmer. Het parkje is gelegen op het erf van een boerderij. De sportvelden (volleybalveld, voetbalveld en tennisbaan) zijn door iedereen vrij te gebruiken. Ook zijn er verschillende spannende speeltoestellen voor kleine kinderen aanwezig. Vooral de skelters en de speelboot zijn razend populair. Op het erf is tevens een overdekte ruimte met verschillende speeltoestellen.

    De knusse vakantiehuisjes bieden ruimte voor zes personen. Alle huisjes zijn voorzien van een douche, toilet, centrale verwarming, magnetron, filter koffiezetapparaat, radio en kleurentelevisie. Er zijn twee slaapkamers boven (twee keer twee eenpersoonsbedden) en een tweepersoons slaapgelegenheid beneden. De huisjes staan rond een prachtige visvijver. De groepsruimte is volledig ingericht met voldoende serviesgoed en meubilair voor een gezelschap van 60 personen. Het groepsverblijf beschikt over twee grote schuifdeuren naar het terras, een bar met tapinstallatie en heeft een eigen keuken. Op het erf is tevens een overdekte ruimte met verschillende speeltoestellen. Indien gewenst kunt u verschillende outdoor activiteiten doen en/of een bier tap huren. U kunt uw auto's parkeren op de centrale parkeerplaats.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet