Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Slaapstrandhuisje - Strand dishoek 67 | Dishoek

Koudekerke, Nederland

 

slaapstrandhuisje-strand-dishoek-67-dishoekslaapstrandhuisje-strand-dishoek-67-dishoekslaapstrandhuisje-strand-dishoek-67-dishoekslaapstrandhuisje-strand-dishoek-67-dishoekslaapstrandhuisje-strand-dishoek-67-dishoek
Favoriet 
     

    v.a. 1.480

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Slaapstrandhuisje - Strand dishoek 67 | Dishoek in Koudekerke

    Dat is nog eens een ultieme ontspanning: wakker worden op een leeg strand met uitsluitend het geluid van golven en meeuwen. En wat dacht je van 's avonds lekker barbecuen op het strand en de zon onder zien gaan in de zee? Je beleeft het allemaal in dit slaapstrandhuis op het witte zandstrand van Dishoek. Een strandbelevenis om nooit meer te vergeten!



    Max aantal personen: 2 volwassen en 3 kinderen
    Aantal slaapkamers: 1
    Aantal badkamers: 1
    Opp.: 25 m2

    Aan de voorzijde van het vakantiehuis is een zithoek met een bank. Tijdens het verblijf kan er gebruik gemaakt worden van de wifi op het strand. De openslaande deuren bij de zithoek geven toegang tot het voorterras van 7 vierkante meter. Naast het zitgedeelte bevindt zich de keuken, deze is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvakje, magnetron, koffiezetapparaat (filter en Nespresso), waterkoker en broodrooster.

    Voor de nachtrust is er op de begane grond een tweepersoonsbed (160x200 cm) aanwezig. Op de vide zijn ook nog eens drie extra slaapplaatsen. De accommodatie heeft een badkamer met douche en wastafel en een aparte toiletruimte. Bij dit strandhuis kun je de hele dag genieten van de levendige en gezellige sfeer op het strand. Zie kinderen zandkastelen bouwen, ga lekker zonnebaden of maak een wandeling in de branding. Ben je toe aan meer rust? Dan kun je op het achterterras (3½ m2 ) heerlijk privé zitten. Nabij het strand is een groot parkeerterrein. Bij het huren van deze accommodatie kun je één voertuig kosteloos parkeren met de parkeervergunning. 

     


    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg