Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Holidayhouse - Koekoeksbloemwei 90 | Kortgene

Kortgene, Nederland

 

holidayhouse-koekoeksbloemwei-90-kortgeneholidayhouse-koekoeksbloemwei-90-kortgeneholidayhouse-koekoeksbloemwei-90-kortgeneholidayhouse-koekoeksbloemwei-90-kortgeneholidayhouse-koekoeksbloemwei-90-kortgene
Favoriet 
     

    v.a. 699

    • Max. 4 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Holidayhouse - Koekoeksbloemwei 90 | Kortgene in Kortgene

    Dit mooie vakantiehuis ligt op slechts enkele minuten lopen van het Veerse Meer. Het huis is omgeven door een mooie tuin met veel groen en privacy. Het dorp Kortgene ligt op loopafstand, met winkels en een restaurant binnen handbereik.

     

    Deze gelijkvloerse accommodatie biedt een mooi uitzicht op de tuin vanuit de woonkamer, met een ruime zithoek. Het zitgedeelte heeft een driepersoonsslaapbank en twee fauteuils bij de televisie. Het andere deel van de woonkamer heeft een eethoek met een ronde tafel en vier stoelen. Naast de eethoek is de keuken, voorzien van alle gemakken zoals een fornuis, combimagnetron of oven, vaatwasser, koelkast, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker.

    Het huis heeft drie slaapkamers. Eén slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (160 x 200 cm), en de andere twee hebben elk een eenpersoonsbed (90 x 200 cm). De slaapkamers hebben ook bedlampjes, wandplanken en opbergruimte voor kleding. De compacte badkamer heeft een douche, een wastafel met opbergmeubel en een toilet. Het huis bevat voorzieningen voor kleine kinderen, zoals een kinderstoel en opklapbedje, en de wasruimte buiten heeft een wasmachine. Als u graag reist met uw trouwe viervoeter(s), dan is dit huis iets voor u; maximaal twee huisdieren zijn welkom.

    De grote schuifdeuren in de woonkamer komen uit op het overdekte terras (circa 24 m2), waar u aan de tafel met vier stoelen kunt zitten. Het huis wordt omringd door een ruime tuin (circa 150 m2) mooi aangelegd met hagen, bloemen en gras. De omheining zorgt voor privacy. De tuin is heerlijk om te barbecueën en heeft voldoende ruimte om van de zon of de schaduw te genieten.


    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna