Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Beach House Comfort 4-6

Julianadorp aan Zee, Nederland

 

beach-house-comfort-4-6beach-house-comfort-4-6beach-house-comfort-4-6beach-house-comfort-4-6beach-house-comfort-4-6
Favoriet 
     

    v.a. 1.070

    • Max. 6 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Beach House Comfort 4-6 in Julianadorp Aan Zee

    Dit vrijstaande Beach House is geschikt voor 4 tot 6 personen. Het vakantieverblijf staat op het strand, waar je een prachtig uitzicht hebt over het strand en de zee. In de woonkamer staat een tweepersoonsbank en een tv. De open keuken is voorzien van een vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvak, koffiecupapparaat en een waterkoker. Beneden is er 1 aparte slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Er is een open slaapzolder met nog 2 eenpersoonsbedden. De slaapzolder is bereikbaar via een steile trap. Reis je met 6 personen? Dan slapen er 2 personen op de bedbank in de woonkamer. Beneden is 1 badkamer met een wastafel, toilet en douchecabine. Buiten genieten doe je op het terras met tuinmeubilair. Parkeren kan op de openbare parkeerplaats. Op vaste aankomst- en vertrekdagen is er bagageservice aanwezig. De Beach Houses zijn alleen te voet bereikbaar via een duinpad op ongeveer 10-15 minuten wandelen, afhankelijk van je huisnummer. De locatie is hierdoor niet geschikt voor personen die slecht ter been zijn. Goed om te weten: het Beach House is kindvriendelijk en heeft een traphekje boven. Ook kan je gratis gebruik maken van 1 bolderwagen tijdens jouw vakantie. Huisdieren zijn niet toegestaan in zowel de vakantieverblijf als op de terrassen. Je kan gratis gebruik maken van wifi.
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 23-09-2024 voor een 4-daagse vakantie 1.070,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn