Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Panorama Lodge met hottub | 4p.

Holten, Nederland

 

panorama-lodge-met-hottub-4ppanorama-lodge-met-hottub-4ppanorama-lodge-met-hottub-4ppanorama-lodge-met-hottub-4ppanorama-lodge-met-hottub-4p
Favoriet 
     

    v.a. 496

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Panorama Lodge met hottub | 4p. in Holten

    Chaletpark "Buitenplaats Holten" ligt op een unieke locatie, heel gemakkelijk bereikbaar en te midden van uitzonderlijk natuurschoon. Dit is een park in ontwikkeling waarbij is gekozen voor heel veel ruimte rond de chalets, mooie waterpartijen en een zorgvuldige parkinrichting. Alle bungalows hebben uitzicht op de vijver.

    Buitenplaats Holten ligt aan de voet van de Holterberg, een deel van de Sallandse Heuvelrug. In dat Nationale Park kun je 's morgens de reeën zien lopen, met een beetje geluk steenmarters en dassen kunt waarnemen en wel liefst 75 vogelsoorten spotten. In de bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug kun je heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn ook Nordic Walking routes aangelegd. Buitenplaats Holten is prachtig ruim opgezet en biedt u de rust, ruimte en stilte van de natuur, om helemaal eens bij te komen.

    Het Wereldtijdpad in de omgeving van de Holterberg biedt verschillende wandelroutes. Elke route voert door een andere periode van de geschiedenis. Langs de route staan meer dan 2000 jaarpaaltjes, waarop wetenswaardigheden uit het betreffende jaar staan vermeld.

    In de omgeving een verscheidenheid aan mogelijkheden voor activiteiten en dagtrips. Wie lekker wil winkelen of uitstapjes wil maken, kan tijdens de openingsdagen terecht in de stad Rijssen (3 km) of het dorpje Holten (2 km).

    Vakantiewoning aan de Holterberg met hottub

    De Panorama lodge is een luxe vakantiewoning met een ligging direct aan de Holterberg. Na een dag in de buitenlucht op de Holterberg kun je heerlijk genieten in je eigen houtgestookte hottub. De dag begint en eindigt goed onder de heerlijke regendouche 🚿  in de ruime badkamer.De vakantiewoning heeft 2 ruime slaapkamers, een voorzien van een tweepersoons bed en een slaapkamer met 2-1 persoons bedden. 

    De houtgestookte hottub

    De hottub wordt voor je gevuld met vers water. Ook krijg je er een setje droog hout bij, zodat je de hottub snel warm krijgt. Je bent niet verplicht om de hottub bij te boeken, je kunt de woning ook huren zonder hottub. 

     De Panorama lodge met hottub is voorzien van: 

    • Een heerlijke hottub
    • Gezellige woonkamer met bank, salontafel en een smart TV
    • Luxe keuken met combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, fornuis en koffiezetapparaat
    • 2 slaapkamers
    • 1 slaapkamer bestaat uit een luxe 2-persoons boxspring
    • 1 slaapkamer bestaat uit 2 1-persoons boxsprings
    • Centrale verwarming (altijd lekker warm)
    • Toilet, regendouchedouche en wastafel
    • Veranda met loungeset
    • O ja: een babybedje 🍼  kan in het huisje geplaatst worden en is bij te boeken. 

    En verder

    • Gratis parkeerplaats
    • Huisdiervrij
    • Tip: boek een streekontbijt oet de streek, deze wordt bezorgd bij je accommodatie!

    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet