Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxury lodge with Sauna | 6 p. (copy)

Holten, Nederland

 

luxury-lodge-with-sauna-6-p-copyluxury-lodge-with-sauna-6-p-copyluxury-lodge-with-sauna-6-p-copyluxury-lodge-with-sauna-6-p-copyluxury-lodge-with-sauna-6-p-copy
Favoriet 
     

    v.a. 680

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Luxury lodge with Sauna | 6 p. (copy) in Holten

    Chaletpark is gelegen op een unieke locatie, goed bereikbaar en te midden van een uitzonderlijke natuur. Dit park in ontwikkeling is gebaseerd op veel ruimte rondom de chalets, mooie waterpartijen en een zorgvuldige parkinrichting. Alle bungalows hebben uitzicht op de vijver.

    Dit park ligt aan de voet van de Holterberg, onderdeel van de Sallandse Heuvelrug. In dit Nationale Park kun je 's ochtends de herten zien rennen, met een beetje geluk steenmarters en dassen observeren en 75 soorten vogels spotten. In de bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn ook nordic walking-routes. Dit park is prachtig ruim opgezet en biedt u rust, ruimte en stilte van de natuur, om helemaal tot rust te komen.

    Het Wereldtijdpad rond de Holterberg biedt verschillende wandelroutes. Elke route neemt je mee door een andere periode uit de geschiedenis. Langs de route staan meer dan 2.000 borden, waarop feiten staan vermeld van het betreffende jaar.

    In de omgeving is er een scala aan mogelijkheden voor activiteiten en dagtochten. Wie wil shoppen of uitstapjes wil maken, kan tijdens de openingsdagen terecht in de stad Rijssen (3 km) of het dorp Holten (2 km).

    Luxe lodge met privésauna
    Deze ruime & luxe woning heeft een zeer ruime en moderne woonkamer. Door de vele grote raampartijen heeft u een prachtig weids uitzicht over het park. De woonkamer heeft openslaande deuren, een ruime keuken met vaatwasser, 3 aparte slaapkamers en een luxe badkamer met designradiator. Buiten heb je een heerlijk terras en aan de voorzijde een overdekte veranda. Ideaal om tot rust te komen! De lodge is uitgerust met een eigen sauna. Dit is buiten bij uw cottage, dus u kunt heerlijk ontspannen na een dag in de natuur!

    Bestel ook een regionaal ontbijt als extra optie ontbijt.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn