Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Heeg

Heeg, Nederland

 

groepsaccommodatie-heeggroepsaccommodatie-heeggroepsaccommodatie-heeggroepsaccommodatie-heeggroepsaccommodatie-heeg
Favoriet 
 

v.a. 2.181

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 100 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Heeg in Heeg

Karakteristieke Friese stelpboerderij met ruim bijgebouw vlakbij de Friese meren voor maximaal 100 personen.

Centraal gelegen in Friesland, vlakbij de Friese Meren aan de rand van Heeg.  Door het samenvoegen van de karakteristieke boerderij  (25 t/m 68 personen) en de moderne en lichte accommodatie (15 t/m 48 personen), kun je deze combinatie boeken vanaf 60 tot wel 100 personen!

Grote groepsaccommodatie in Friesland nabij de Friese meren 

De groepsaccommodatie is een karakteristieke Friese stelpboerderij, voorzien van meerdere moderne faciliteiten. Zo bevinden zich twee ruime sanitaire ruimtes in de groepsaccommodatie en een uitgebreide keuken. Daarnaast zijn er twee ruimtes die speciaal zijn ingericht voor het uitvoeren van activiteiten. Deze liggen in het hart van de boerderij en bestaan uit een grote en een kleinere, knusse ruimte met bar waar een muziekinstallatie aanwezig is. Tenslotte zijn er een aantal slaapzalen variërend van acht tot en met twintig slaapplaatsen. De eetruimte kijkt door grote glazen openslaande deuren uit op het terras met aangrenzend speelveld. De accommodatie is ideaal voor middelgrote tot grote groepen, zoals scholen, (sport-)verenigingen of grote families.   

Samen het water op 

De accommodatie bevindt zich middenin het watersport gebied van Friesland en op steenworp afstand van de Jachthaven Ottenhome Heeg. Rondom Heeg liggen vele karakteristieke dorpjes die goed toegankelijk zijn over water.
Het centrum van Heeg ligt op 10 minuten lopen. Hier vind je in het dorpscentrum onder andere een Plus, voor al je dagelijkse boodschappen. De Jumbo kan eventueel de boodschappen ook bezorgen. Het dorpscentrum bevat naast winkels ook gezellige restaurants, kroegen en een (bar)dancing.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 15-07-2024 t/m 19-07-2024 (4 dagen) 2.181,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg