Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Geesteren

Geesteren, Nederland

 

groepsaccommodatie-geesterengroepsaccommodatie-geesterengroepsaccommodatie-geesterengroepsaccommodatie-geesterengroepsaccommodatie-geesteren
Favoriet 
 

v.a. 721

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 22 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Geesteren in Geesteren

Dit houten buitenhuis ligt op een kleinschalig parkje in het buitengebied van Geesteren (gemeente Berkelland). Veel groen, rust en gezelligheid is de uitstraling van het kleine park waarop het buitenhuis staat.

De route naar deze groepsaccommodatie wordt gekenmerkt door het Gelderse coullisenlandschap, oude boerderijen, veel groen en rust. Het buitenhuis is geschikt voor groepen tot 22 personen.

Een groepsaccommodatie in Gelderland met veel ruimte

In het buitenhuis is alles gelijksvloer. De verblijfsruimte bestaat uit een gezellige zit- en eethoek en goed ingerichte  open keuken. Er zijn 7 slaapkamers, 5 toiletten, 5 douches. De slaapkamers beschikken allen over een wastafels met warm en koud water. Buiten heeft men de beschikking over veel ruimte (van ca. 800 m2) met terras, tuinstoelen en picknicktafels. Er is een speeltoestel aanwezig.  

Ivm stiltegebied wordt deze groepsaccommodatie NIET VERHUURD AAN groepen welke uitsluitend bestaan uit JONGEREN!

Samen een boottocht maken

Deze groepsaccommodatie is gelegen in het coulisselandschap van Gelderland nabij Borculo. Het is een stiltegebied, grenzend aan terreinen van het Gelders landschap. Op het terrein staan, duidelijk gescheiden van de groepsaccommodatie, nog een andere groepsaccommodatie, aantal stacaravans en chalets. Vanwege de ligging is het meenemen van een geluidsinstallatie NIET toegestaan. Je hebt echter veel privacy met uw groep. De omgeving kenmerkt zich door een zeer rijke flora en fauna met vele fiets- en wandelroutes. Op 5 km. afstand bevindt zich een grote recreatieplas met mogelijkheden voor zwemmen en surfen. Je kan boottochten maken met de 'Berkelzomp' door het schitterende stroomgebied van de Berkel. Borculo staat bekend als de museumstad. Hier vind je o.a. het Kristalmuseum, het Brandweermuseum en Kasteel Borculo. In de omgeving kun je tevens de Achterhoekse wijngaarden bezoeken. 


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.124,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 1.124,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn