Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Gasselte

Gasselte, Nederland

 

vakantiehuis-gasseltevakantiehuis-gasseltevakantiehuis-gasseltevakantiehuis-gasseltevakantiehuis-gasselte
Favoriet 
 

v.a. 1.311

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 30 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Gasselte in Gasselte

Multifunctionele groepsaccommodatie voor maximaal 30 personen gelegen aan de Drentse Staatsbossen. Ook ideaal voor paardenliefhebbers.

Multifunctionele groepsaccommodatie voor maximaal 30 personen gelegen aan de Drentse Staatsbossen. Ook ideaal voor paardenliefhebbers. Echter ook goed toegankelijk voor niet aan paarden geassocieerde groepen, zoals families, sportclubs of vriendengroepen.

Vanuit je vakantiehuis in Drenthe uitzicht over de weiden met paarden en bossen

De verblijfsruimte van de groepsaccommodatie bevindt zich op de eerste verdieping. Je kijkt uit over de weiden met paarden en bossen. Je hebt een ruim balkon aan de voorzijde waar je al in het prille voorjaar buiten kunt zitten. De ruim opgezette verblijfsruimte heeft twee zithoeken met beiden een tv. Er zijn voldoende tafels en stoelen om met de hele groep aan tafel te gaan. Centraal in de ruimte is de ronde bar, voorzien van voldoende koelkasten. Hier is ook de keuken. Deze is goed uitgerust (zie keukenvoorzieningen). Om je te vermaken is er van alles in de groepsruimte aanwezig zoals dartbord, voetbaltafel en tafeltennistafel.

 Op de begane grond bevinden zich 5 inpandige slaapvertrekken met ieder een enkel bed en twee stapelbedden. Het dames en heren sanitair is op de gang bij de slaapkamers. De bedden zijn voorzien van kussens, lakens en slopen. Er zijn tevens mogelijkheden voor een verzorgd verblijf. Paarden zijn altijd te huur of eigen paarden kunnen meegenomen en gestald of geweid worden op hetzelfde complex.

Een groepsaccommodatie gelegen in de Drentse staatsbossen

Dit vakantiehuis in Drenthe is gelegen boven op de Hondsrug, te midden van de Drentse staatsbossen. Het is vooral de ongereptheid, de uitgestrekte bossen, heide, zandverstuivingen en cultuurlandschappen wat Drenthe, en dus ook Gasselte, zo bijzonder maakt. Zwembad, recreatieplas en pretpark liggen op loopafstand. Binnen 15 minuten ben je echter ook b.v. in Emmen, met zijn schitterende dierentuin. 

Huisje huren in Drenthe? Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.689,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.689,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen