Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Boslodge Mikah - 4 personen

Enter, Nederland

 

boslodge-mikah-4-personenboslodge-mikah-4-personenboslodge-mikah-4-personenboslodge-mikah-4-personenboslodge-mikah-4-personen
Favoriet 
 

v.a. 269

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Boslodge Mikah - 4 personen in Enter

Nieuw: Gloednieuwe 4-persoons Boslodge Mikah met heerllijk zonnig terras met loungeset, omringd door groen. De ideale thuisbasis om de mooiste plekjes van Twente te ontdekken! Huisdieren zijn toegestaan.

Indeling

De lodge beschikt over een lichte, sfeervol ingerichte woonkamer met zithoek, flatscreen televisie, een open keuken en eettafel. De moderne keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een 4-pits kookplaat, combimagnetron en vaatwasser.

De lodge beschikt over twee slaapkamers, elk met eigen badkamer voorzien van douche en wastafel. Het toilet is separaat.
Via de grote glazen schuifdeuren bereikt u het riante, zonnige terras met loungeset waar u tot in de late uurtjes van het buitenleven kunt genieten.  

De lodge heeft een ruime tuin met eigen parkeerplaats voor uw auto.

OmgevingVakantiecentrum 't Schuttenbelt is landelijk gelegen tegen het leuke plaatsje Enter in Zuid Twente, ook wel bekend als de Reggestreek. Een gebied waar u kunt genieten van rust en natuur maar waar ook genoeg te beleven is voor een actieve vakantie. Op de camping vindt u een heerlijk buitenzwembad met waterglijbaan en peuterbad (geopend in het kampeerseizoen), een all-weathersportveld, speeltuinen en tennisbaan.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 416,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet