Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Elp

Elp, Nederland

 

groepsaccommodatie-elpgroepsaccommodatie-elpgroepsaccommodatie-elpgroepsaccommodatie-elpgroepsaccommodatie-elp
Favoriet 
 

v.a. 1.364

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 4 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Elp in Elp

Huiselijkheid en comfort op een plek waar eerder hooi lag en koeien stonden.Nu een plek waar vriendinnen, vrienden of families samen zijn, omringd door het oude landschap.

Huiselijkheid en comfort op een plek waar eerder hooi lag en koeien stonden.
Nu een groepsaccommodatie in Drenthe waar vriendinnen, vrienden of families ongestoord samen zijn, omringd door het oude landschap. Voor veiligheid van kind en het huisdier is de tuin volledig afsluitbaar.

Groepsaccommodatie in Drenthe met sauna 🏡

Een goed humeur leveren we niet, misschien een bijdrage... Je beschikt over de Hoeve (deel van verbouwde boerderij) en het Tuinhuis (een nieuwbouw in de stijl van een boerenschuur), en een ruime (speel) tuin op het zuiden.
In de Hoeve; een grote tafel waar je met z'n allen aan kunt schuiven, een keuken voor zelfverzorging met een 6-pits Boretti-fornuis, vaatwasser en eigenlijk alles wat een moderne keuken verlangt. Verder is er een gezellige zit met een glossi leesmap, een hoekje met spelletjes, geluidsinstallatie en open haard. De hoeve heeft zes tweepersoons slaapkamers ( waarvan 2 met 2-pers. bedden en 4 met enkele bedden) en één vierpersoons slaapkamer met stapelbedden. Van de slaapkamers zijn er twee gelegen in een ander gebouw n.l. het Tuinhuis. In het Tuinhuis vind je naast slaapgelegenheid en sanitair, een recreatieruimte en sauna. Voor de kleintjes zijn kinderbedjes, box, kinderstoelen aanwezig.

Er zijn... nog meer bijdragen: een tafeltennistafel, piano, spellen, t.v-videocombinatie, geluidsinstallatie, en buiten vind je behalve de Jeu de Boulesbaan een beschutte tuin met speelveld, zandbak, schommel, vuurplaats en een buitenkeuken met barbecue en zestienpersoons eettafel. De tuin grenst aan weiland omzoomd door oud boomwallandschap.

Samen een dagje naar de hunebedden

Hartje van Drenthe.. het uitgebreide fiets-en wandelpadennetwerk, bos, heide, oude dorpen, hunebedden, heerlijke vrij toegankelijke zwemmeertjes (kindvriendelijk) .. deze accommodatie ligt er midden in.

Bekijk hier de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.664,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.664,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden