Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Basic 5 personen

Egmond aan den Hoef, Nederland

 

chalet-basic-5-personen
Favoriet 
     

    v.a. 327

    • Max. 5 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Chalet Basic 5 personen in Egmond aan den Hoef

    Chalet Basic 5 personen is een heerlijke vakantiewoning dat geschikt is voor 5 personen. De perfecte locatie voor een ontspannen strandvakantie! Zo is de gezellige woonkamer voorzien van een fijne zithoek met televisie en een aparte eethoek. De grote ramen en de openslaande deuren zorgen voor veel natuurlijk licht in de woning. De open keuken is van alle gemakken voorzien en heeft onder andere een waterkoker, combimagnetron en een filter koffiezetapparaat. Dit chalet heeft 2 slaapkamers, 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met 1 eenpersoonsbed plus een stapelbed. Daarnaast is er een badkamer met een douche en toilet aanwezig. Buiten vind je een groot terras met tuinmeubilair. Een heerlijke plek om op zwoele zomeravonden te eten en na te tafelen. Bij je vakantiewoning kun je 1 auto parkeren en er is gratis WiFi aanwezig.
    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron, Koffiezetapparaat, Koelkast, Badkamer(s), Toilet(ten) in badkamer(s), Stapelbed(den), Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Eenpersoonsdekbedden en kussensRookvrij

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid