Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Landal Het Land van Bartje

Ees, Nederland

 

landal-het-land-van-bartje
Favoriet 
     

    v.a. 172

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Landal Het Land van Bartje in Ees

    3x overnachten
    incl. eindschoonmaak
    gratis WiFi
    gratis parkeren

    Landal Het Land van Bartje in het Drentse Ees ligt in het Hondsruggebied, waar qua buitenactiviteiten erg veel ondernomen kan worden. Fietsen, wandelen, mountainbiken: het kan hier allemaal! Ook het familiepark zelf biedt leuke mogelijkheden; wat dacht u van een ritje op een pony, een potje midgetgolf of een baantje in het zwembad? Naast de mooi gelegen vrijstaande bungalows en stacaravans met buitenplaatsje - te midden van het vele groen - biedt dit vakantiepark ook talloze faciliteiten ter algemeen gebruik. Met parkrestaurant, ponyranch en allerlei sport- en spelfaciliteiten nodigt het park alle leeftijden van harte uit!

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg