Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Wellness Wetterbungalow 6

Eernewoude, Nederland

 

wellness-wetterbungalow-6wellness-wetterbungalow-6wellness-wetterbungalow-6wellness-wetterbungalow-6wellness-wetterbungalow-6
Favoriet 
     

    v.a. 369

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Wellness Wetterbungalow 6 in Eernewoude

    Begane grond: ruime woonkamer met bedstee voor 2 volwassenen en keuken met combimagnetron of oven en vaatwasser. Badkamer met regendouche, ligbad en wastafel. Een apart toilet en een berging met wasmachine en -droger. Verdieping: Twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsboxspringbedden. Op één van de slaapkamers is er een traditionele sauna. Alle bungalows zijn voorzien van tv, tuinmeubilair en centrale verwarming. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow. Alle bungalows hebben een fraaie ligging aan het water, inclusief eigen aanlegsteiger.
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 02-12-2024 voor een 4-daagse vakantie 369,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Nederland

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn