Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Amerikaanse log cabin

Den Ham, Nederland

 

amerikaanse-log-cabinamerikaanse-log-cabinamerikaanse-log-cabinamerikaanse-log-cabinamerikaanse-log-cabin
Favoriet 
     

    v.a. 535

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Amerikaanse log cabin in Den Ham

    Heb je altijd eens willen slapen in een originele Amerikaanse log cabin op een guest ranch? Zie jij jezelf al zitten in een schommelstoel op de veranda? Dan is dit je kans. Deze unieke cabin is gelegen in de driehoek, Twente, Salland en het Overijsselse Vecht-Reggedal naast een natuurgebied. De cabin is van alle gemakken voorzien. Er is een zithoek met een XL flat screen TV met kabelzenders en een keuken en badkamer. De cabin is ingericht met veel aandacht voor details. De cabin ligt naast een klein vennetje en in de avondzon kan je heerlijk relaxen op de veranda. Je slaapt op een bed gemaakt van boomstammen onder een dekbed met daarop een originele wollen Pendelton deken. De knusse eethoek en koeienhuid fauteuil zijn “made in the USA”. De bosrijke omgeving is zeer geschikt voor het maken van fietstochten. Je kan heerlijke wandelingen in de natuurgebieden van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, de Lemelerberg of de weidse uitgestrekte Engbertsdijkvenen

    Deze Amerikaanse blokhut is een copy van een Amerikaanse homestead cabin. Naast de Amerikaanse blokhut ligt een vijver en de blokhut is omringt door groen. De Amerikaanse blokhut heeft één grote binnenruimte en u bent omringt door de ronde boomstammen. Er is een sfeervolle zithoek met originele Amerikaanse meubels en een authentieke keuken. In de ruimte staat ook een origineel tweepersoonsbed boomstam bed. De robuuste cowboystoel is gemaakt door designer Leonore Mulligan uit Hollywood en de kasten zijn gemaakt van Amerikaans Barnwood. In de knusse blokhut bevindt zich gaskachel met regelbare vlammen. De keuken is voorzien van een gasfornuis, koelkast en een koffiezetapparaat. De Amerikaanse blokhut heeft een eigen badkamer met douche en toilet. LET OP! Op hetzelfde terrein bevindt zich tevens een groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie wordt hoofdzakelijk verhuurd tijdens weekenden en bevindt zich op geruime afstand van de blokhut.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn