Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Friese Meren Villa's - Luxe 8 persoons villa aan het Tjeukemeer in Friesland

Delfstrahuizen, Nederland

 

luxe-8-persoons-villa-aan-het-tjeukemeer-in-frieslandluxe-8-persoons-villa-aan-het-tjeukemeer-in-frieslandluxe-8-persoons-villa-aan-het-tjeukemeer-in-frieslandluxe-8-persoons-villa-aan-het-tjeukemeer-in-frieslandluxe-8-persoons-villa-aan-het-tjeukemeer-in-friesland
Favoriet 
     

    v.a. 975

    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Friese Meren Villa's - Luxe 8 persoons villa aan het Tjeukemeer in Friesland in Delfstrahuizen

    Deze prachtige en luxe achtpersoons watervilla staat in één van de mooiere merengebieden van Nederland, in het dorp Delfstrahuizen. Delfstrahuizen is een dorp aan het Tjeukemeer in de prachtige provincie Friesland en ligt op een steenworpafstand van de gezellige dorpen Lemmer, Joure en Heerenveen. Het splinternieuwe villapark ligt direct aan het Tjeukemeer, waar u onder andere een heerlijke verfrissende duik kunt nemen, lekker kunt relaxen aan het gezellige zandstrandje of verschillende watersportactiviteiten kunt ondernemen. Heeft u zin in wat vertier? Huur een boot en verken het prachtige Tjeukemeer op uw eigen tempo! De villa's liggen allemaal op een unieke locatie direct aan het water.

    Mooie ruime en lichte woonkamer met onder andere een eethoek en een zithoek met een grote, comfortabele bank en een smart-TV en sfeerhaard. Er komt veel licht binnen via de grote raampartijen. Via de schuifpui stapt u gemakkelijk naar buiten op het terras. Grenzend aan de woonkamer is de ruim open woonkeuken met onder andere een inductie kookplaat, Nespresso apparaat, filter-koffieapparaat, koelkast en een vaatwasser. Op de begane grond is er één slaapkamer met twee éénpersoons boxspringbedden en een badkamer met douche en toilet. Er is een bijkeuken met wasmachine en droger.Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een knusse bedstee. Alle slaapkamers hebben twee éénpersoons boxspringbedden. Er zijn drie badkamers met douche toilet en een wastafel. Één badkamer heeft ook een ligbad.Buiten is er een heerlijk vlonderterras met aanlegsteiger. Het terras heeft een overkapping, een loungeset en een tuintafel met acht stoelen. Het terras grenst gelijk aan het water waar u eventueel uw eigen boot kunt aanleggen.Er is parkeergelegenheid voor twee auto's bij de woning.
    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Aanlegsteiger Boot,Parkeergelegenheid,Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn