Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Veenhoop

De Veenhoop, Nederland

 

vakantieboerderij-veenhoopvakantieboerderij-veenhoopvakantieboerderij-veenhoopvakantieboerderij-veenhoopvakantieboerderij-veenhoop
Favoriet 
 

v.a. 2.694

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 80 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Veenhoop in De Veenhoop

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in het hart van Friesland? De verbouwde vakantieboerderij is centraal gelegen in Friesland, nabij het nationaal park de Oude Feanen. De ideale locatie om met je familie, vriendengroep of sportvereninging een fantastische tijd te beleven.

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in het hart van Friesland? De verbouwde vakantieboerderij is centraal gelegen in Friesland, nabij het nationaal park de Oude Feanen. De ideale locatie om met je familie of vriendengroep een fantastische tijd te beleven. Ook is deze groepsaccommodatie uitstekend geschikt voor het houden van bedrijfstrainingen en personeelsfeesten en is ideaal voor het houden van bruiloften en partijen. 

Een groepsaccommodatie in Friesland met bar 


De accommodatie heeft een professionele keuken, uitgebreide eetzaal, bar met alle benodigdheden en een ruime serre. De accommodatie beschikt over 55 slaapplaatsen, verdeeld over 11 slaapkamers. Dit is uit te breiden naar 80 personen door middel van extra slaapkamers die variëren van 4-6 personen. 90 procent van de kamers zijn voorzien van douche en toilet. De accommodatie biedt een haven gelegen aan het water van het grytman's rak. Wanneer het mooi weer is kun je genieten van een ruim terras en mooie binnenplaats met speeltoestellen. Rondom de accommodaties ligt een speelveld van ongeveer 15.000 vierkante meter met daarop een voetbalveld, 2 tafeltennistafels, een korfbal korf, een volleybalveld en nog genoeg ruimte om te vliegeren of andere spelletjes te doen. 

Samen het water op!


In de directe omgeving zijn wandelpaden, schitterende fietsroutes, vogelkijkhutten en natuurlijk ideale mogelijkheden om te zeilen en te kanoën.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.235,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna