Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis De Bult

De Bult, Nederland

 

vakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bult
Favoriet 
 

v.a. 1.073

  • Beoordeeld met een 7.6
  • 4 sterren
  • Max. 28 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis De Bult in De bult

Deze leuke groepsaccommodatie bestaat uit drie kasteeldelen: de Ridderzaal en twee slaapburchten. De drie kasteeldelen zijn van alle luxe voorzien.

Deze leuke groepsaccommodatie bestaat uit drie kasteeldelen: de Ridderzaal en twee slaapburchten. De drie kasteeldelen zijn van alle luxe voorzien. In de royale Ridderzaal vind je een gezellige zithoek en een luxe keuken met kookeiland, zespits kookplaat en Amerikaanse koelkast. Hier kun je een heerlijke maaltijd bereiden die je samen nuttigt aan de supergrote lange, Franse wijntafel. In de aangelegde tuinen rondom het kasteeltje is genoeg ruimte om heerlijk te ontspannen. 

Vorstelijk overnachten in een hemelbed tijdens je weekendje weg in Overijssel


's Nachts kun je vorstelijk overnachten in één van de heerlijke bedden in de slaapburcht. Er zijn 6 slaapkamers: een 2-persoons Queen-bedroom met romantisch hemelbed, een 4-persoons Kings-bedroom met hemelbed en stapelbed uit de 18e eeuw, twee 2-persoons prinsessenkamers, en een 2-persoons zorgslaapkamer met twee elektrische hoog/laagbedden. Daarnaast zijn er zes 2-persoons bedstede die voor sfeer en ook voor de nodige privacy zorgen.

 Welke kamer je ook kiest, overnachten wordt sowieso een feestje. Omdat het leef- en slaapgedeelte zich in aparte vertrekken bevindt, kun je rustig gaan slapen wanneer je vrienden of familie nog een feestje aan het vieren zijn. Het geheim van een goede nachtrust!

Samen een dagje naar Giethoorn


Deze groepsaccommodatie is gelegen in een prachtig bosrijk gebied in Noordwest-Overijssel, op het snijpunt van de provincies Overijssel, Drenthe en Friesland. Vanwege deze bijzondere ligging zijn er volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de omgeving. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in verschillende natuurgebieden als de Weerribben-Wieden, en de bossen rond Vledder en Appelscha. Ga op expeditie met de boswachter of trek er zelf op uit met de fiets of te voet. Het pittoreske Giethoorn en oude stadjes als Steenwijk, Vollenhove en Blokzijl bevinden zich op korte afstand. Ook voor kinderen is er voldoende te beleven: pretpark Slagharen en Plopsaland liggen binnen handbereik.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.448,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.448,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna