Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ628 Vakantiehuis Cadzand

Cadzand, Nederland

 

vz628-vakantiehuis-cadzandvz628-vakantiehuis-cadzandvz628-vakantiehuis-cadzandvz628-vakantiehuis-cadzandvz628-vakantiehuis-cadzand
Favoriet 
 

v.a. 666

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ628 Vakantiehuis Cadzand in Cadzand

Ruim 6-persoons vakantiehuis vlakbij het strand in Cadzand

In Cadzand kunt u dit ruime vakantiehuis huren voor maximaal 6 personen. Het heeft onder andere een volledig omheinde tuin en is niet ver van het strand waardoor het een ideale vakantiebestemming is voor een heerlijke strandvakantie met uw kinderen. Bovendien heeft u in de tuin een ruime berging voor het stallen van uw fietsen en u heeft een eigen parkeerplaats. Cadzand is de meest zuidelijkste badplaats van Nederland, op de grens met België. Een bezoek aan één van de historische steden Brugge, Gent of Knokke zou dan ook zeker op uw agenda moeten staan. Maar Cadzand zelf biedt u ook veel gezelligheid met vele restaurants en terrasjes zowel in het dorp als aan het strand. De stranden van Cadzand behoren tot één van de mooiste stranden die Nederland te bieden heeft. U kunt er heerlijk flaneren of zonnen of juist actief bezig zijn door een lange strandwandeling te maken of een watersport te beoefenen.

Naast de vele wandelingen zijn er ook vele fietsroutes uitgezet welke u leiden langs de kust, door de duingebieden, over landweggetjes naar diverse karakteristieke dorpjes. Een bezoek aan het Zwin is zeker de moeite waard, het is een waddengebied met zeer veel flora en fauna, en daarmee een waar paradijs voor vogels. Het Zwin kunt u zelf bezoeken maar er worden ook regelmatig wandelingen onder begeleiding georganiseerd. Kom snel genieten van strand, zee en duin en huur dit ruime, kindvriendelijke 6-persoons vakantiehuis in Cadzand, Zeeland.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 05-04-2024 t/m 12-04-2024 (7 dagen) 828,-   Boek
Van 12-04-2024 t/m 19-04-2024 (7 dagen) 741,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn