Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Comfort 4 Wellness

Breskens, Nederland

 

villa-comfort-4-wellnessvilla-comfort-4-wellnessvilla-comfort-4-wellnessvilla-comfort-4-wellnessvilla-comfort-4-wellness
Favoriet 
     

    v.a. 381

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Comfort 4 Wellness in Breskens

    Deze vrijstaande villa is geschikt voor 4 volwassenen en 1 kind tot 4 jaar. In de woonkamer is er een zithoek met een televisie met streamfuncties. Hier is ook vloerverwarming aanwezig. De keuken is ingericht met een koelkast met vriesvak, een koffiecupapparaat, een combimagnetron een vaatwasser en een waterkoker. Ook is er een inpandige bergruimte met was-droogcombinatie. In totaal heeft de villa 2 slaapkamers en 1 badkamer. De 2 slaapkamers zijn beide ingericht met elk 2 eenpersoonsbedden. De badkamer heeft vloerverwarming, een inloopdouche met regendouche en een infraroodsauna. Ook is er een apart toilet. Op het terras is tuinmeubilair aanwezig. Daarnaast zijn er 2 zonneligbedden. Fijn op zonnige dagen. Tijdens je verblijf maak je gratis gebruik van wifi. De villa is duurzaam ontwikkeld, volledig gasloos en heeft zonnepanelen en een warmtepomp. Handig om te weten: de televisie beschikt over streamfuncties. Dit maakt het mogelijk om apps van je telefoon of tablet direct op het scherm van de televisie te bekijken. Je maakt hierbij gebruik van je eigen accounts. Verder is het goed om te weten dat deze villa een kluis heeft.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn