Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis NH279 Bovenkarspel

Bovenkarspel, Nederland

 

vakantiehuis-nh279-bovenkarspelvakantiehuis-nh279-bovenkarspelvakantiehuis-nh279-bovenkarspel
Favoriet 
   

  v.a. 158

  • Max. 4 personen

  Bekijk vrije data

  Vakantiehuis delen

  Vakantiehuis NH279 Bovenkarspel in Bovenkarspel

  Kom vakantie vieren in dit compacte, maar gezellige, vierpersoons Tiny House. Met mooi weer is het heerlijk vertoeven op uw eigen gemeubileerde terras. En wanneer het weer iets kouder wordt is het lekker binnen op de bank met de gaskachel aan. Op het vakantiepark zelf vindt u een snackbar en diverse speeltoestellen voor zowel jonge als wat oudere kinderen. Zo is er volop vertier voor uw (klein)kinderen. In de prachtige bos- en waterrijke omgeving van het Markermeer kunt u heerlijke wandel- en fietstochten maken. Of duik in de geschiedenis in tijdens een bezoek aan oud havensteden zoals Hoorn, Enkhuizen of Medemblik.  Dit compacte Tiny House is geschikt voor vier personen. De woon-slaapkamer is voorzien van een gezellige zithoek met televisie en gaskachel. De slaapkamer beneden beschikt over twee eenpersoonsbedden. De slaapkamer is door middel van een gordijn af te sluiten van de rest van het vakantiehuis. Via een ladder komt u bij de slaapvide waar de overige twee eenpersoonsbedden te vinden zijn. De badkamer heeft een douche en toilet. In de tuin heeft u een gemeubileerd terras. Daarnaast kan er één auto direct bij het vakantiehuis parkeren.

  Top vakantiehuizen in Nederland

  5 pers.
  5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

  Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

  Garderen

  12 pers.
  Pastoorswoning - bijzonder en luxe vakantiehuis in Brabant

  Luxe, sfeervol en groot vakantiehuis in Brabants dorpje. Kom genieten van de natuur, bootje varen en wandelen.'Het leven is goed in het Brabantse land…' Dat geldt zeker voor dit luxe vakantiehuis in Brabant. De voormalige pastoorswoning ligt in het..

  Borkel en Schaft

  36 pers.
  Groepsaccommodatie Bant

  Op het erf van een voormalige boerderij aan de rand van een 1200 hectare groot bos, ligt een kleinschalig vakantiepark. Het park ligt aan de rand van het 1200 hectare grote Kuinderbos, wat wordt doorkruist door vele kilometers wandel-, fiets- en ruit..

  Bant

  30 pers.
  Groepsaccommodatie Buurse

  Op een mooi gelegen en ruim perceel met een fantastisch uitzicht over de weilanden, ligt dit vakantiehuis. Rust, ruimte en privacy gecombineerd met een comfortabele inrichting zijn factoren die u een onbekommerd...Op een zeer ruim perceel, aan de ran..

  Buurse