Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

H6A

Borger, Nederland

 

h6ah6ah6ah6ah6a
Favoriet 
     

    v.a. 150

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    H6A in Borger

    Deze bungalow is geschikt voor 6 personen. De woonkamer is voorzien van een open haard en in de open keuken vind je onder andere een vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat. Daarnaast zijn er 3 slaapkamers, waarvan 2 met 2 eenpersoons boxspringbedden en 1 slaapkamer met stapelbed. Verder is er een badkamer met douche of ligbad. Ook is de bungalow uitgerust met een gemeubileerd terras en kun je gratis gebruikmaken van wifi. De aangepaste bungalow (nummer 355) is geschikt voor gasten die slecht ter been zijn. De woning is niet drempelvrij en minder geschikt voor rolstoelgebruikers. De badkamer is aangepast en hebben een verhoogd toilet met beugels en een douche met douchestoel. Tijdens het boeken vink je bij stap 1 'Aangepaste badkamer' aan. Je betaalt geen extra kosten.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden