Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Domus 4

Biddinghuizen, Nederland

 

domus-4
Favoriet 
     

    v.a. 413

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Domus 4 in Biddinghuizen

    Domus 4 is een frisse woning met een moderne en luxe look. Dit chalet is vrijstaand, gelijkvloers en geschikt voor maximaal 4 personen. De leefruimte is voorzien van een eigentijdse inrichting met zithoek en televisie, een eethoek en een keuken met onder meer een filter koffiezetapparaat, vaatwasser en koelkast met vriesvak. In Domus 4 vind je 2 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een ruime douchecabine, toilet en wastafel. Ook is er nog een apart toilet aanwezig in Domus 4. Buiten beschik je over een fijne veranda met tuinmeubilair. Je kunt de auto vlakbij de woning parkeren en je kunt verbinding maken met de gratis Wi-Fi.
    • Waterkoker, Koelkast met vriesvak, Magnetron, Vaatwasser(s), Filter koffiezetapparaat, Inductiekookplaat, Aparte toiletten, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Douche(cabine), Toilet(ten) in badkamer(s), Tweepersoonsbed(den), Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Terras, Tuin, Tuinset, Veranda, Gelijkvloers, m² Oppervlakte, Airco, Parkeergelegenheid nabij vakantieverblijf, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Nederland

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid