Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bosvilla 10

Biddinghuizen, Nederland

 

bosvilla-10
Favoriet 
     

    v.a. 570

    • Max. 10 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Bosvilla 10 in Biddinghuizen

    Bosvilla 10 is een moderne en luxe vakantiewoning met een stijlvol, eigentijds interieur. De vrijstaande villa bestaat uit 2 verdiepingen en is geschikt voor 10 personen. Op de begane grond vind je een ruime woonkamer met een gezellige zithoek en televisie, een grote eethoek en een keuken met onder andere een vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat. Het chalet heeft 5 slaapkamers, waarvan 1 beneden en 4 boven. Een slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed, de andere 4 over 2 eenpersoonsbedden. Daarnaast zijn er twee badkamers, beide met een ruime inloopdouche. Ook zijn er 2 aparte toiletten in de hal. Het chalet heeft een ruime tuin met gemeubileerd terras. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's bij de villa en je kunt gratis verbinding maken met de Wi-Fi.
    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Vaatwasser(s), Combimagnetron, Koelvriescombinatie(s), Aparte toiletten, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Badkamer(s) boven, Inloopdouche, Tweepersoonsbed(den), Slaapkamer(s) boven, Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Terras, Tuin, Tuinset, Parasol, m² Oppervlakte, Met verdieping, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen