Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Berlicum

Berlicum, Nederland

 

vakantiehuis-berlicumvakantiehuis-berlicumvakantiehuis-berlicumvakantiehuis-berlicumvakantiehuis-berlicum
Favoriet 
 

v.a. 1.553

  • Beoordeeld met een 7.9
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Berlicum in Berlicum

Uniek in Nederland: overnachten tussen de kamelen! Op het erf van deze bijzondere boerderij in Brabant vind je deze groepsaccommodatie voor groepen van 10-14 personen.

Uniek in Nederland: overnachten tussen de kamelen! Op het erf van deze bijzondere boerderij in Brabant vind je een groepsaccommodatie voor groepen van 10-14 personen (exclusief 3 baby's). Uiteraard zijn ook huisdieren toegestaan. Doordat iedere kamer een privé badkamer bevat, is het ook heerlijk om je even terug te trekken en een rustmoment te hebben. Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot de kamelenmelkerij die zich achter de bevindt!

Een groepsaccommodatie in Brabant, geheel in Brabantse boerderijstijl


De groepsaccommodatie beschikt over 5 slaapkamers met ieder een eigen badkamer met douche, badmeubel en toilet. Daarnaast is er een gezellige woonkamer met zithoek en een open keuken waar je heerlijk kunt koken en dineren. Op de begane grond is een extra toilet aanwezig. Via de openslaande deuren kom je in een royale en kindvriendelijke tuin met terras en tuinmeubels. De twee slaapkamers op de begane grond zijn volledig rolstoeltoegankelijk.

Ga samen op kamelensafari


Achter de groepsaccommodatie bevind zich de kamelenmelkerij. In de zomer staan de kamelen buiten in de wei, naast de weides is een klein speeltuintje met zandbak en blokhutten. Daarnaast is er een restaurant en winkeltje op de boerderij aanwezig waar groepen op kamelensafari kunnen gaan. Aan de voorkant van de accommodatie begint het bos met mooie wandel-, fiets- en mountainbike paden. Het dorpscentrum ligt op ongeveer 2 km afstand. Daarnaast ligt op 1 km afstand een outdoor centrum waar groepen leuke activiteiten kunnen doen. Op korte afstand ligt een recreatiepark en camping met zwembad en speeltuin.

Bekijk ook de andere

✅ Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen



  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.562,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.562,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid