Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Berg en Dal

Berg en dal, Nederland

 

groepsaccommodatie-berg-en-dalgroepsaccommodatie-berg-en-dalgroepsaccommodatie-berg-en-dalgroepsaccommodatie-berg-en-dalgroepsaccommodatie-berg-en-dal
Favoriet 
 

v.a. 1.964

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4 sterren
  • Max. 22 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Berg en Dal in Berg en dal

Deze groepsaccommodatie is gelegen in het heuvelachtige en bosrijke gebied van Berg en Dal, aan de rand van Nijmegen, en is uitermate geschikt voor familiegroepen. Er zijn tevens mogelijkheden om te vergad...

Deze groepsaccommodatie is gelegen in het heuvelachtige en bosrijke gebied van Berg en Dal, aan de rand van Nijmegen, en is uitermate geschikt voor familiegroepen. Er zijn tevens mogelijkheden om te vergaderen.

Een vakantiehuis in Gelderland

Er is een zitruimte met open haard, bar, TV, video- en muziekapparatuur en een kinderspeelhoek. De groepsaccommodatie beschikt over een professioneel ingerichte keuken en biedt slaapgelegenheid aan 22 personen verdeeld over 9 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van sanitair. Rondom het huis zijn terrassen aangelegd met een landelijk uitzicht. Voor de kinderen is er speelgelegenheid met een tafeltennistafel. Indien gewenst word je ontbijt, lunch en diner verzorgd. Er is een recreatieruimte en er is een bioscoopzaal.

Samen een dagje naar de bossen

Deze groepsaccommodatie is gelegen in het heuvelachtige, bosrijke gebied van Berg en Dal, aan de rand van Nijmegen. De bijzonder fraaie omgeving biedt vele recreatiemogelijkheden, zoals het Afrika museum, museum de Heilig Landstichting, het Bevrijdingsmuseum, Pretpark Tivoli, diverse wandel- en fietsroutes, natuurgebieden als 'de Gelderse Poort' en 'de Duivelsberg'. De eigenaren adviseren je graag bij het samenstellen van een actief programma.



Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.304,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 2.304,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath